NAPUSTILA KARIJERU NAUČNICE, PA POČELA DA PLEŠE OKO ŠIPKE: Sada je STRIPTIZETA i zarađuje ogromne pare od GOLOTINJE (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

OKRENULA ŽIVOT SASVIM

NAPUSTILA KARIJERU NAUČNICE, PA POČELA DA PLEŠE OKO ŠIPKE: Sada je STRIPTIZETA i zarađuje ogromne pare od GOLOTINJE (FOTO)

Žena -

Mercedes Valentin, 21-godišnjakinja iz Brajtona, napustila je karijeru neuronaučnice kako bi postala striptizeta. Tvrdi kako sada zarađuje više od svojih bogatih roditelja, prenosi Daily Mail. Takođe, Mercedes zarađuje i prodajom fotografija na stranici OnlyFans.

Naime, nakon što joj je dijagnostikovan Elers-Danlos sindrom kada je imala 15 godina, Mercedes je ostala u invalidskim kolicima, te je morala ponovo da uči da hoda. Ovaj sindrom je retka bolest vezivnog tkiva koju karakteriše preterana pokretljivost zglobova, rastegljivost kože i krhkost svih tkiva.

Nakon dve godine Mercedes je ponovo mogla da hoda, te je upisala studije. Posećivala je univerzitetsku teretanu, te se prijavila na časove plesa na šipci.

Nakon fakulteta, njena prijateljica s kursa plesa predložila joj je da počne da radi kao striptizeta u lokalnom baru, što je Mercedes prihvatila, a onda je pre dve godine počela da objavljuje i na OnlyFansu.

Tvrdi kako je kao striptizeta zarađivala i do 1.000 funti u noći, a do sada je navodno zaradila 200.000 funti više od ukupne zarade svojih roditelja.

"Ne žalim ni za čim. Moji roditelji su lekari i znaju šta radim, samo što moj tata ne može da prihvati da radim kao plesačica na šipci, pa to naziva gimnastikom na šipci", ispričala je Mercedes.

"Mislim da su u početku bili malo šokirani jer nisam išla putem koji su oni zamislili. Moja sestra je advokatica, ali obema nam pružaju podršku", zaključila je.

(Kurir.rs/ Index.hr)

Bonus video:

02:28

KAKO DA POPRAVITE SVOJE ENERGETSKO POLJE? Bioenergetičar posavetovao: Ovo treba da uradite da bi ponovo bili puni ENERGIJE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track