MUŠKARCI KONAČNO BRUTALNO ISKRENI: Otvoreno priznali koja je RAZLIKA između žene koju VOLE i one s kojom imaju SAMO S*KS!
Foto: Profimedia

MNOGE ŽENE SU U ZABLUDI

MUŠKARCI KONAČNO BRUTALNO ISKRENI: Otvoreno priznali koja je RAZLIKA između žene koju VOLE i one s kojom imaju SAMO S*KS!

Žena -

Muškarci često umeju da budu pohotni, pogotovo kad je u pitanju seks. Iako se to zna, oni ipak naglašavaju kako je seks sa ženom koju vole znatno drugačiji od onoga sa ženom prema kojoj ne osećaju baš ništa.

Kako bismo dokazali tu tezu, nekoliko je muškaraca otvorilo svoju dušu i iskreno priznalo kakav im je seks sa voljenom ženom, a kakav onaj sa ženom prema kojoj ništa ne osećaju.

Seks
foto: Shutterstock

U nastavku pročitajte sedam brutalnih ispovesti muškaraca:

1. Žena koja mi služi samo za seks, služiće samo za to. Nikad je neću pozvati na kafu ili ručak. Ona se jednostavno ne uklapa ni u šta drugo osim u moj krevet.

2. Sa ženom s kojom imam samo seks bez osećanja uopšte me ne zanima šta ona misli, niti me je briga hoćemo li se redovno viđati ili ne.

3. Mnogo sam nežniji u krevetu sa ženom koju volim. Količina emocija prema njoj ne dozvoljava mi da se iživljavam, ona iz mene izvuče ono najbolje.

4. Seks sa ženom koju ne volim puno je zanimljiviji, puno više eksperimentišem… Ukoliko mi se to svidi, održavaću taj odnos duže vreme, ali onda ipak to više neće biti žena samo za seks.

seks
foto: Shutterstock

5. Sa ženom koju volim mnogo razgovaram. S onom s kojom imam samo seks ne gradim nikakav odnos, nemamo ništa zajedničko, a i ne zanima me da gradim odnos s njom na neki viši nivo kad sam sasvim zadovoljan s povremenim seksom s njom.

6. Interesovanje za ženu koju volim ne prestaje, dok s onom s kojom imam seks obično traje vrlo kratko. Obično taj odnos traje noć ili dve.

7. Ukoliko imam seks s jednom ženom duže vreme i ukoliko mi imponuje da je imam pored sebe, onda znam kako se tu ne radi samo o seksu. Žena za seks ne smatra se ukoliko susret traje duže od tri puta.

(Kurir.rs/ Cafe.hr)

Bonus video:

02:28

MUŠKARCI ODLEPLJUJU NA OVO! Pogledajte top 10 najvrelijih izdanja koje je ponela Karleuša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track