KAD ČUJETE SVE BENEFITE, PRESTAĆETE DA VODITE LJUBAV NOĆU: Osam razloga zbog kojih je JUTARNJI S*KS savršen način da započnete DAN
Foto: Shutterstock

DOBRA NAVIKA

KAD ČUJETE SVE BENEFITE, PRESTAĆETE DA VODITE LJUBAV NOĆU: Osam razloga zbog kojih je JUTARNJI S*KS savršen način da započnete DAN

Žena -

Doživeti orgazam ujutro definitivno će vam popraviti dan i raspoloženje. Ako jutro počne dobro, dobar bi trebao biti i ostatak dana jer ćete zračiti pozitivnom energijom.

Neki ljudi bi sada rekli da nije toliko važno kada i gde se vodi ljubav, sve dok se to odvija redovno, opušteno i strastveno. Ipak, jutarnji seks ima svojih prednosti i može biti zaista poseban doživljaj. Osim toga, nije svejedno kako ćete započeti dan, jer znate kako kažu - po jutru se dan poznaje.

ljubav, veza, par
foto: Profimedia

Ovo je osam dobrih razloga zbog kojih bi jutarnji seks trebao da vam postaje rutina!

Razbudiće vas brzo

Ujutru je čovek svež i odmoran, za razliku od večernjih sati, posebno tokom radnih dana. Osim toga, malo živahnosti pod jorganom ubrzava cirkulaciju i razbuđuje.

Za bolji dan

Doživeti orgazam ujutru definitivno će vam popraviti dan i raspoloženje. Ako jutro počne dobro, dobar bi trebao biti i ostatak dana jer ćete zračiti pozitivnom energijom.

seks, par, ljubljenje
foto: Profimedia

Dodatno uzbuđenje

Ujutru pre posla možda imate 10-tak minuta koje još možete provesti u krevetu. To može uneti dodatno uzbuđenje u polni odnos jer ga treba obaviti na brzaka.

Totalno opuštanje

Kada dođe slobodan vikend, nema ništa lepše nego satima se opuštati u krevetu nakon strastvenog seksa. To pomaže parovima da dodatno učvrste međusobnu povezanost.

seks, par, ljubljenje
foto: Profimedia

Osećaćete se seksi celi dan

Iako možda nećete imati ništa posebno na sebi niti trunku šminke na licu, lice će vam krasiti osmeh što će pozitivno uticati na druge ljude i atmosferu u prostoru. Bićete prepuni serotonina - hormona sreće.

Davaćete najbolje od sebe

Jutarnji seks odličan je okidač za produktivnost, jer kada je čovek srećan i zadovoljan, automatski bolje i brže radi.

poljubac, poljubac u rame, par, veza, ljubav
foto: Profimedia

Doživljaj za pamćenje

Zamislite seks vrlo rano ujutru, dok sunce izlazi, sve je tiho i mirno, samo se čuju ptičice koje cvrkuću na drveću. To je zaista poseban doživljaj.

Doručak će vam biti još ukusniji

Nakon što jutarnjim seksom pokrenete cirkulaciju i razgibate se, telo će vam posebno uživati u doručku jer će mu trebati dodatna doza energije. Doručak je ipak najvažniji obrok u danu.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

02:03

NOVINARKA ŠOKIRALA: Neke naše POZNATE pevačice naplaćuju seks nekoliko HILJADA evra, a prostitucijom se najviše bave VODITELJKE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track