MOJA MAJKA JE DOBILA DETE U ŠESTOJ DECENIJI: Devojka dobila BRUTALNE UVREDE nakon izjave ali jednom rečenicom svima ZAPUŠILA USTA
Foto: Profimedia

TRUDNOĆA

MOJA MAJKA JE DOBILA DETE U ŠESTOJ DECENIJI: Devojka dobila BRUTALNE UVREDE nakon izjave ali jednom rečenicom svima ZAPUŠILA USTA

Žena -

Kajla Koldvel je na Tik Toku podelila video svoje 51-godišnje majke koja drži u naručju svoje novorođenče, napisavši kako su je korisnici ove društvene mreže brutalno izvređali.

"Svima onima koji mrze to što je moja majka rodila bebu u 51. godini, samo ću reći da je ona ako srećna", poručila je Kajli.

Zatim je u drugom snimku otkrila sa kakvim se sve porukama i uvredama njena majka suočila zbog odluke da rodi u šestoj deceniji.

"Neodgovorno", "Verovatno ćete jednog dana brinuti o bratu ili sestri", "Kako će ona uopšte imati energije da se igra sa tim detetom", samo su neki od komentara.

Naravno, posle ovih komentara, bilo je i onih koji su čestitali mami, ali i uputili joj rečenice podrške.

"Imam 45 godina i pokušavam da imam još jednu bebu. Ovo mi uliva nadu" glasio je jedan komentar, dok je druga korisnica napisala:" Mojoj prijateljici je rečeno da nikada neće moći da ima bebu. Dobila je zdravog dečaka u 50. godini".

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

01:37

GINEKOLOG PAVLOVIĆ JE ZASLUŽAN ZA ROĐENJE MALOG MEHMEDA! Iz GAK Narodni front ispratio bebu nastalu iz zamrznutog embriona

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track