ISECITE LIMUN I STAVITE GA U SPAVAĆU SOBU: Bićete PREPOROĐENI! Ovo je POSEBNO VAŽNO za one koji pate od ALERGIJA
Foto: Profimedia

PRODISAĆETE

ISECITE LIMUN I STAVITE GA U SPAVAĆU SOBU: Bićete PREPOROĐENI! Ovo je POSEBNO VAŽNO za one koji pate od ALERGIJA

Žena -

Svi znamo da je limun uvek prvi pri ruci kada nas zadesi neka prahlada, temeraura, ili čak kada želimo da uklonimo višak kilograma.

Međutim, mnogi ne znaju sva korisna svojstva koje ovo voće donosi našem organizmu. Miris limuna je neverovatno osvežavajući. Tokom meseci kada vlada velika koncentracija alergena u vazduhu, osobe koje pate od alergije noću najviše trpe.

Limun, žena, Prehlada, Kijanje, Sline, Čorba
foto: Shutterstock

Isecite limun na četvrtine i ostavite ga pored kreveta. Njegov miris će otpušiti disajne puteve, ukloniti viruse i bakterije iz vazduha i olakšati vam disanje.

žena, Spavanje
foto: Shutterstock

Druge prednosti limuna: Limun odlično čisti vlasište. Koristan je pri lečenju kože, staračkih pega, ožiljaka i akni. Samo isecite limun i premažite problematična mesta na koži. Limun će omekšati tvrdu kožu na laktovima, stopalima i kolenima. Limun izbeljuje nokte, zube ali i osvežava dah. Limunada na prazan stomak svako jutro, ubrzava metabolizam, leči probavu i reumatizam. Limunada prirodno čisti krv. Limunada svaki dan usporava starenje. Telo obogaćuje vitaminima C, A, E, hromom, kalijumom, magnezijumom i gvožđem. Miris limuna sprečiće i ublažiti simptome astme, bronhitisa i disajnih tegoba.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

01:07

ISEKLA JE LIMUN I POMEŠALA SA SOLJU: Godinama se STIDELA svoje kose, a onda je uz OVU smesu u tren rešila sve svoje probleme (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track