BEZ OLOVKE I PAPIRA: Evo kako da na zabavan način mališane lako naučite da BROJE i RAČUNAJU!
Foto: Promo

BEZ OLOVKE I PAPIRA: Evo kako da na zabavan način mališane lako naučite da BROJE i RAČUNAJU!

Žena -

Matematika je mnogo jednostavnija za učenje kada mališani mogu da vizualizuju ono o čemu im pričate. A ako se nešto može praktično pokazati deci, onda je to upravo računanje. Razni zanimljivi primeri im mogu privući pažnju i naterati ih da pokrenu vijuge i zapamte lakše neke stvari. OVO je jedan od zabavnijih načina.

Najbolje je kada je učenje i igru moguće spojiti u jedno, kada deca uče a da nemaju osećaj da imaju neke “zadatke”, kada nemaju osećaj neke obaveze, već misle da se samo igraju. Zato su igračke tog tipa najkorisnije igračke, a jedna koja se nametnula kao interesantnija je edukativna matematička vaga. Šta je to? Vaga u obliku pingvina sa plastičnim brojevima i malim plastičnim pingvinčićima.

Hangar, Pingivn
foto: Promo

Kako ona funkcioniše?

Potrebno je na jednu stranu staviti broj, a na drugu stranu pingvine u tom broju (ako je petica u pitanju, na drugu stranu vage se stavlja pet pingvina da bi se vaga izjednačila). Deca ovako uče da broje, ali i da računaju. Pritom to sve ide mnogo lakše i brže nego kada im suvoparno objašnjavate na papiru, a oni ni ne shvataju koliko uče, jer oni u tom momentu znaju samo jedno – da im je beskrajno zabavno!

Gde možete svojim klincima da nabavite ovu edukativnu igračku? Možete da je poručite ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Hangar, Pingivn
foto: Promo

A da bi igra bila što zanimljvija, uz vagu se dobijaju i kartice sa zadacima. One su podeljene u tri boje, a svaka boja je drugi nivo. Na višem nivou će kartice zadavati mališanama da sabiraju kombinujući na jednoj strani i brojeve i pingvine.

Vaga je super zanimljiva i dečacima i devojčicama, a sjajno je to što se njom mogu igrati i sami i u društvu. Zato ne propustite da je nabavite već danas kako biste koliko sutra obradovali svoje mezimce - poručite ili online OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track