06:40

Vanja Grbić na Samitu žena lidera podelio svoja iskustva

oduševio je sve

KOLIKO ZAISTA ŽELITE DA POGINETE ZA ONO ŠTO VOLITE? Vanja Grbić na Samitu žena lidera: Mislite da su muškarci sposobniji? Pa nisu!

Žena -

Danas je na Fruškoj Gori uz prisustvo preko 200 žena iz celog regiona i preko 50 vrhunskih predavača svečano otvoren treći po redu „Samit žena lidera“ sa temom “Future is Now”, a sve u cilju međusobnog osnaživanja žena i razmene znanja i iskustava sa vrhunskim predavačima iz različitih oblasti.

Na samitu je bilo prilike da govore brojni značajni ljudi, a među brojnima se našao i naš proslavljeni odbojkaš Vanja Grbić, koji je govorio o položaju žena u Srbiji, uspehu, ali i putu do sreće.

Samit žena lidera
foto: Promo

Vanja je ovom prilikom istakao i da su žene emotivno jače i sposbnije od muškaraca, ali da ih koči činjenica da sve mere po nekoliko put.

- Mislite li da su muškarci sposobniji? - upitao je Vanja okupljene, a onda ih je oduševio odgovorom na svoje pitanje:

- E pa nisu, žene su sposobnije. Razlika između muškaraca i žena je u tome što muškarci ne razmišljaju previše već samo rade, žene sve moraju da premere po nekoliko puta.

06:40

Vanja Grbić na Samitu žena lidera podelio svoja iskustva

- Žena kada izađe na ulicu pod miškom nosi peglu da ne bi razmišljala da li ju je isključila - rekao je Vanja i time nasmejao sve prisutne.

Kako da dođete do sreće i kakav je položaj žena u Srbiji, prema mišljenju našeg sportiste, pogledajte u videu iznad.

(Kurir.rs)

Bonus video:

06:40

Vanja Grbić na Samitu žena lidera podelio svoja iskustva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track