PARTNER ME JE PREVARIO S ROĐENOM ĆERKOM: Pobegla je od NASILNOG DEČKA, a onda mi zabila NOŽ U LEĐA! Evo kako je saznala za AFERU
Foto: Shutterstock

SLOMILI JOJ SRCE

PARTNER ME JE PREVARIO S ROĐENOM ĆERKOM: Pobegla je od NASILNOG DEČKA, a onda mi zabila NOŽ U LEĐA! Evo kako je saznala za AFERU

Žena -

Jedna žena proživela je agoniju kada ju je partner prevario s rođenom ćerkom. Ona se u očaju anonimno obratila stručnjaku za veze i odnose tražeći savet.

- Kada je moja ćerka morala negde da pobegne nakon što je ostavila svog nasilnog dečka, nisam oklevala da joj ponudim svoj dom. Međutim, zadnje što sam očekivala je da će meni pred nosom započeti aferu s mojim dečkom. U stanju sam krajnjeg šoka i slomljeno mi je srce. Ne mogu da verujem da bi me dvoje ljudi koje najviše volim ovako izdalo – počela je žena svoju priču za The Sun.

žena, tužna, suze
foto: Profimedia

Ima 54 godine i upoznala je svog partnera (55) na aplikaciji za upoznavanje pre četiri godine. Stvarno su se složili i ubrzo počeli da žive zajedno. Kako su želeli novi početak, kupili su zajedničku kuću. Sve je bilo savršeno, ali onda je njena 25-godišnja ćerka nazvala s vešću da ostavlja svog nasilnog dečka.

– Dogovorili smo se da dođe kod nas. Činilo se da se dobro snašla i dobila posao. Ali onda su male sumnje počele da mi se uvlače u misli. Počela sam da se osećam neprimetno kada sam primetila zafrkanciju između svog partnera i ćerka. Bilo je puno seksualnih aluzija i nije se činilo prikladnim. Gledajući unazad, bilo je trenutaka kada su nestajali zajedno i nije ih bilo više od sat vremena – nastavila je.

poruka
foto: Profimedia

Jedne večeri je došla kući s posla i zatekla poruku na kuvalu za vodu u kojoj je pisalo da su se zaljubili i da su odlučili da budu zajedno. Odselila se iz kuće i pobegla od svega, ali boji se kako nikada neće moći da im oprosti.

– Ovo je zaista užasna situacija. Ono što su vaš partner i vaša ćerka uradili bilo je pogrešno. Međutim, vaša ćerka je bila ranjiva nakon što je napustila nasilnog dečka i čini se da je vaš partner to iskoristio. Znam da ste ljuti, ali ne dozvolite da vam to pokvari odnos s ćerkom. Opet ćete joj biti potrebni kada se njihov odnos neminovno raspadne. Pokušajte da održavate komunikaciju s njom – savetovala ju je psihoterapeutkinja Deidra. (Kurir.rs)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track