Najnovije vesti

USMERITE VAZDUH IZ KLIME: Rashladite se, a da vam ne duva direktno u glavu i da se ne ukočite!
Foto: Promo

USMERITE VAZDUH IZ KLIME: Rashladite se, a da vam ne duva direktno u glavu i da se ne ukočite!

Žena

U manjim prostorijama klima gde god da stoji nekako duva u svakog ko je tu. Obrni, okreni, uvek neki bolovi u vratu zbog toga, leđa se stalno koče, a o glavobolji i da ne pričamo. Može li se i treba li tako celo leto? Nipošto! Rešenje je jednsotavno i izgleda evo OVAKO.

Krilo za usmeravanje klime iz vazduha ne može biti bolje rešenje kada je prostorija mala, kada ste stalno na udaru hladnog vazduha, a kada je toliko toplo da se bez klime ne može. Samo se zakači na klimu i usmerava vazduh ka gore umesto da duva u vas. Fenomenalno za manje kancelarije i prodavnice, a da ne pričamo koliko je neophodno u dečijim sobama ako su manje.

Postavlja se BEZ ALATA, a sad je na SNIŽENJU – SAMO 1.990 rsd pozivom na broj 011/6 888 999 ili poručivanjem online OVDE!

Online kupovina, Hangar.rs
foto: Promo
Online kupovina, Hangar.rs
foto: Promo

Usmerivač može da bude dugačak 50cm, a može i dodatno da se izvuku „krila“ sa strane i da se na taj način dobije dužina od čak 74 cm.

Iskoristite AKCIJU i poručite krilo za usmeravanje vazduha iz klime po ZNATNO NIŽOJ CENI pozivom na broj 011/6 888 999 ili online OVDE!

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track