ŽENI SE NA PLAŽI U GRČKOJ ZAPALILA TORBA IZ ČISTA MIRA: Sve zbog jedne MALE GREŠKE! Oprez, ovo može SVAKOM da se desi! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tik Tok

ŠOK

ŽENI SE NA PLAŽI U GRČKOJ ZAPALILA TORBA IZ ČISTA MIRA: Sve zbog jedne MALE GREŠKE! Oprez, ovo može SVAKOM da se desi! (VIDEO)

Žena -

Eva Baku bila je na odmoru na Kritu u Grčkoj, kada joj se dogodilo nešto nesvakidašnje. Naime, njena torba se iz čista mira zapalila dok se ona sunčala na plaži.

Ona je snimak izgorele torbe objavila na TikToku, a u videu je rekla da je uzrok vatre možda to što se metalno dugme na torbi previše zagrejalo.

„U početku sam bila šokirana, ali mi je na kraju bilo smešno kako se sama zapalila“, rekla je ova 21-godišnja turistkinja iz Saseksa.

Ispričala je da je shvatila da se torba zapalila tek nakon što je posegnula za flašom vode unutra. Otkrila je da je torbu kupila u lancu „brze mode“, u aprilu – a koštala je oko 1.500 dinara.

Portparolka pomenutog lanca prodavnica je rekla da se svaki proizvoda testira nezavisno, kako bi se osiguralo da su ispunjeni relevantni standardi bezbednosti i kvaliteta, piše The Argus.

„Bili smo iznenađeni kada smo čuli za ovu pritužbu i nismo imali drugih prijavljenih problema, ali ako nam kupac vrati torbu, biće nam drago da ovo dodatno istražimo kako bismo razumeli šta je moglo da se dogodi“, rekla je.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:06

UKOLIKO PLANIRATE LETOVANJE U GRČKU! Ovo su nove cene, pogledajte koliko sada košta GIROS I KAFA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track