MUŽ PRELJUBNIK OTVORIO DUŠU: Varao sam ženu sve vreme našeg BRAKA jer sam ljubomoran na svoju DECU, a onda rekao da se ne kajem!
Ilustracija, Foto: Printscreen Reddit

ne bira

MUŽ PRELJUBNIK OTVORIO DUŠU: Varao sam ženu sve vreme našeg BRAKA jer sam ljubomoran na svoju DECU, a onda rekao da se ne kajem!

Žena -

Prema nedavnom istraživanju većina bračnih supružnika ima tri afere kroz četiri godine, pre nego što budu uhvaćeni.

Otac (40) troje dece otkrio je da je bio neveran svih deset godina braka, ali odbija da oseća krivicu zbog toga.

Varalica je priznao: "Volim svoju ženu, ali jr varam, puno. Varao sam sve žene koje su dolazile i odlazile pre nje, ali ne osećam ni gram krivice ni zbog čega. Prijateljice, cure sa strane, ljubavnice, kako god ih želite zvati, trenutno se viđam s tri žene i uzbuđuje me kad to izgovorim naglas.

Biznismen, prevara
foto: Shutterstock

Sve svoje žene zovem bebama, uključujući i svoju ženu, tako da nema opasnosti da ih pomešam. Neki bi mogli reći da sam sociopata, drugi bi me mogli nazvati legendom, ali ja nisam ni jedno, ni drugo. Ja sam samo običan čovek, kao neko ko pije više alkohola nego što bi trebao. Volro bih vam reći da sam šestica i vozim Ferari, ali verovatno sam "sedam od deset" na svoj najbolji dan. Za to je potrebno nedeljno šišanje i pet poseta teretani nedeljno."

Zatim je dodao: "Vozim Volvo, u koji stanu sve tri dečija sedišta i nosim pametni sat, a ne Roleks. U braku sam deset godina i budući da sam imao afere otkad znam za sebe, to je postalo normalno. Ne znam kakav je osećaj dugotrajne monogamije i ne želim znati."

"Moji vanbračni susreti čine me boljim mužem i tatom. Ali ako išta, moja žena bi mi trebala zahvaliti što viđam druge žene iza njezinih leđa jer me one čine najboljom verzijom sebe. Obasipam je poklonima, a kad je nedavno napunila 40 godina, poslao sam je u hotel s 5 zvezdica. Seksamo se samo jednom u dve nedelje, dvaput ako imamo vremena i da ja ne razmišljam o svojim drugim ženama sve vreme, naše bi vođenje ljubavi bilo osrednje.

Seksam se s drugim ženama samo ponedeljkom i sredom, kada moja žena misli da sam u teretani ili da sam napolju s prijateljima. Tokom ostatka nedelje sam pažljiv, praktičan suprug i tata za razliku od nekih muškaraca koji nikad ne dižu pogled s telefona", rekao je serijski varalica.

seks na poslu, prevara, preljubnik, preljubnici
foto: Shutterstock

Zatim je nastavio: "Vodim svoju decu na njihove vanškolske aktivnosti i ostaviću sve na poslu ako je jedno od njih bolesno i ako im zatrebam, ali priznajem da zavidim na pažnji koju deca dobijaju od moje žene.

Ono što moja žena ne zna, ne može je povrediti, a ja mogu uživati ​​u najboljem od svih svetova. Varanje mi se čini kao izlazak, a ja se napalim znajući da sam u nečijim mislima. Volim leptiriće koje dobijem u stomaku kad upoznam i popričam s lepom ženom. Koristim aplikacije koje podstiču na preljubu, poput Ešli Medison ili "Illicit Encounters".

Pijem u istom baru i držim časove pilatesa i salse u teretani na isti dan, u isto vreme, svake nedelje. Nijedna žena ne želi razgovarati s tipom kog je upoznala pre minut, a nakon što postanem poznato lice, spuste stav. Moj je moto: "Srce, glava, krevet."

Nakon što posadim seme kada nekoga upoznam, probijem se u njeno srce. Kad to postignem, obično biram hoću li ih pustiti u krevet. Ženama usput kažem da mi se sviđaju njihove cipele ili da sam primetio da nose drugi sat. Obraćam pažnju na to jesu li levoruke ili dešnjaci i ako obore svoj lični rekord na traci u teretani, to priznajem."

seks na poslu, prevara, preljuba
foto: Shutterstock

"Ne podsmevam se, nego ispitujem njihove postupke, ako one klimaju, ja klimam i ako počnem razgovarati sa ženom koja mi kaže nešto zanimljivo o svom životu, setim se toga i ponovim joj šest mjeseci kasnije. Žene, posebno one koje se osećaju zapostavljeno u braku, žude za pažnjom, a ona je prirodni afrodizijak kada je dajem", dodao je.

"U svojoj kancelariji držim telefon i kad se nađem u ženskoj glavi, šaljem poruke i cveće da im kažem da mislim na njih. Znam da je sve ovo pogrešno i jako pazim da prikrijem tragove. Nikada ne provodim noć s nekime osim ako sam poslovno odsutan i u autu držim identičan komplet odeće koji odgovara onoj u kojoj sam otišao od kuće, samo u slučaju da bude zaprljana ružem za usne ili miriše na tuđi parfem.

Nije lako biti serijski preljubnik. Između mojih afera, imam kratka razdoblja monogamije. To je kao da zatrudnite: kad se previše trudite, to se ne događa. Kad prestaneš da pokušavaš, to se dogodi", rekao je.

Uzbuđuje ga varanje: "Volim uzbuđenje, ali prolazim kroz faze kada muvam i ništa se ne događa pa obrišem profile na aplikacijama. To radim kad nema svežeg mesa i pojavljuju se ista stara lica, ali ne ostajem dugo. Pažnja je moja droga. To je ono što me pokreće i zato ne mogu biti veran samo jednoj ženi. Frustrira me što ne mogu reći prijateljima ili da podelim fotografije. Izdržati u igri varanja zahteva diskreciju.

varanje
foto: Shutterstock

Jedina osoba koja zna je moja sekretarica i zato što znam njene prljave tajne, moj tajne su sigurne. Nisam izbirljiv s kime imam aferu. Volim sve žene, bile one mlade, mršave i prekrasne ili zrele, šarmantne i elegantne.

Dok sam se seksao na parkiralištima, u kancelarijama i hotelskim sobama, seksao sam se samo s polovinom vanbračnih žena koje upoznam. Seks čini susret emocionalnijim i može otežati daljnje prekidanje veza."

"Postoji obrazac. Moje akcije obično traju tri meseca, onda se nešto zezne i brzo odem. Obično je to kad se umešaju emocije i svakoj ženi koju sretnem kažem da nikada neću ostaviti svoju ženu. Imao sam sreće jer mi niko nikad nije pretio da će me razotkriti. Iako ne očekujem sažaljenje, na kraju varam jer sam slomljen.

Što se tiče toga da me uhvate, previše sam oprezan. Osećaj krivice vas tera na priznanje. Pokrenuo sam cheatershandbook.com. Održava me zdravim u mom komplikovanom životu i mesto je da rastereti svoje misli. Da ne pišem, verovatno bih poludeo. Kako spavam noću? Moji jastuci su udobni. I pre nego što me osudite, zapitajte se: Kad biste mogli imati aferu, sigurni da niko ne bi saznao, biste li", pitao je on, a prenosi The Sun.

seks na poslu, prevara, preljubnik, preljubnici
foto: Shutterstock

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:55

Francuski glumac progovorio na srpskom jeziku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track