STIDELA SE DA PUSTI GOLUBA PRED DEČKOM, PA ZAVRŠILA U INVALIDSKIM KOLICIMA: Influenserka umalo da strada zbog onoga što mnogi rade
Foto: Printscreen/Instagram

MOGLO DA BUDE KOBNO

STIDELA SE DA PUSTI GOLUBA PRED DEČKOM, PA ZAVRŠILA U INVALIDSKIM KOLICIMA: Influenserka umalo da strada zbog onoga što mnogi rade

Žena -

Jedna influenserka završila je u invalidskim kolicima zbog toga što se, verovali ili ne, suzdržavala da "pusti goluba" jer joj je bilo neprijatno od dečka koji je u tom momentu stajao pored nje.

Brazilska influenserka Vitorija De Feliče bila je na muzičkom festivalu u Portugalu sa svojim emotivnim partnerom, kada su počeli da je muče nesnosni bolovi. Ubrzo je uznemirila svojih 23,4 miliona pratilaca na Instagramu nakon što je objavila fotografiju na kojoj je guraju u invalidskim kolicima kroz portugalski aerodrom.

Vitorija De Feliče Moraes
foto: Printscreen Instagram

Ova 21-godišnjakinja je otkrila da je doživela "nepodnošljiv bol" dok je bila sa svojim dečkom Eliezerom, zvezdom rijalitija.

Ispostavilo se na kraju da je njen bol, u stvari, prouzrokovalo suzdržavanje od ispuštanja gasova.

U storiju na Instagramu Vitorija je označila brazilsku pevačicu po imeni Poka, koja je doživela sličnu situaciju ranije ove godine i takođe morala da ode u bolnicu zbog "nagomilanog gasa" jer nije mogla da "pusti vetar" ipred svog dečka.

Svojim obožavateljkama je zbog toga savetovala: "Devojke, nemojte se stideti da ispustite gas pred svojim momkom, jer ono što je zaista sramotno je da ne pustite svog momka da spava jer se osećate loše, da idete u bolnicu sa svojim momkom, a dijagnoza je "zarobljeni gasovi".

Zašto ne treba trpeti?

Dr Faraz iz Nacionalne zdravstvene službe Velike Britanije otkrio je zašto nikada ne bi trebalo da zadržavamo gasove u telu.

"Gas se prirodno formira u vašem stomaku kao otpadni proizvod varenja. Meša se sa vazduhom koji gutate kada jedete i pijete. Ako ga zadržite, možete da izazovete žgaravicu, nadimanje i bol", istakao je doktor, a preneo "The Sun".

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

01:00

NIJE U REDU DA SE JA TOLIKO KOMENTARIŠEM, A NE MLADENCI: Lea Stanković stavila tačku na polemiku o HALJINI koju je nosila kao kuma

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track