NAĐA JE ZBOG PREVIŠE S*KSA ZAVRŠILA U BOLNICI: Ovo je bio PRVI SIMPTOM koji je osetila! Nisam mogla da se zasitim!
Foto: Printscreen/Facebook

I TO SE DEŠAVA

NAĐA JE ZBOG PREVIŠE S*KSA ZAVRŠILA U BOLNICI: Ovo je bio PRVI SIMPTOM koji je osetila! Nisam mogla da se zasitim!

Žena -

Nađa Bokodi, novinarka iz Sidneja, dobar deo života provela je uverena da je heteroseksualka. Kroz dvadesete i rane tridesete bila je u vezama s muškarcima, ali joj je jedno poznanstvo s novom prijateljicom na Tinderu definisalo budućnost.

Naime, nije bila emotivno hladna kao što je to mislila, a priznala je da ni zbog jednog dotadašnjeg raskida nikad nije zaplakala. Zapravo je zanemarivala istinu o svojim pravim osećanjima prema ženama.

Nadia Bokodi
foto: Printscreen Facebook

Naravno, uz svoju novu i prvu devojku iz temelja se promenio i kvalitet seksa, što je dovelo do praktično neutoljive požude.

"Mi, devojke koje smo 'kasno procvetale', provele smo svoje tinejdžerske godine pokušavajući da se uklopimo u okvire voljenja dečaka i seksa koji zapravo nismo volele. A onda smo dopustile sebi da se zaljubimo u žene, spavamo s njima i ne možemo da se zasitimo. Kao da je u pitanju nadoknađivanje vremena", napisala je Bokodi, te dodala da je preko TikToka otkrila čitavu zajednicu žena koje su dosta kasno priznale sebi da su lezbijke.

Bilo kako bilo, Bokodi je brzo uočila kako njenom vibratoru svako malo treba da puni baterije, pa je prvi put u životu naučila i to da postoji nešto što se zove preterana stimulacija.

Do trenutka samopriznanja da je zapravo gej, u životu je poznavala tek sporadičan seks, ali novi vetrovi sa sobom su doneli i vrlo intenzivnu dinamiku u krevetu.

Nadia Bokodi
foto: Printscreen Facebook

Naime, nakon samo nekoliko nedelja u novoj vezi, Bokodi je osetila intenzivan talas boli u karlici, a prva pretpostavka jedne prijateljice bila je da je u pitanju neka od polno prenosivih bolesti.

Međutim, hitna poseta lekaru otkrila je sasvim drugačiju prirodu problema, a nakon što su analize urina i krvi potvrdili da se ničim nije zarazila, Bokodi je spoznala da se preterano zaigrala.

"Gospođice, preterano ste stimulisali svoj klitoris. Molim vas, pustite vaš vibrator da se malo odmori. Pokušajte da nađete neke druge stvari koje biste mogli da radite sa svojom partnerkom", rekao joj je ljubazni lekar.

I zaista, nakon nekoliko dana pauze, bol je nestala i sve se vratilo u normalu.

"I, zato, samo polako s vibratorom tokom noći punih strasti. Naravno, osim ako ne želite da vam ceo seksualni život proleti pred očima u lekarskoj ordinaciji", napisala je Bokodi u svojoj kolumni.

(Kurir.rs/ Net.hr)

Bonus video:

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track