ZAMALO DA SE ISPOVRAĆA USRED ŽENINOG POROĐAJA: Hit snimak oca u porodilištu obišao svet! Trudio se iz SVE SNAGE, ali nije izdržao!
Foto: Printscreen/Tik Tok

IZDRŽI, LEGENDO

ZAMALO DA SE ISPOVRAĆA USRED ŽENINOG POROĐAJA: Hit snimak oca u porodilištu obišao svet! Trudio se iz SVE SNAGE, ali nije izdržao!

Žena -

Porođaj je, neki kažu, najlepši trenutak u životu jednog zaljubljenog para, jer je dete kruna njihove ljubavi. Taj događaj, koji je ženama najčešće vrlo težak i stresan, muškarci novijeg doba su rešili da svojim ženama pruže podršku i prisustvuju. Međutim, neretko ne podnose to bajš najbolje...

Ovaj tata sa snimka koji na TikToku ima 1.7 miliona pregleda i koji je lajkovalo 127 hiljadi ljudi, a koji ima oko 24 hiljade komentara, rešio je da pisustvuje porođaju svoje žene ali to nije baš najbolje podneo.

Borio se on tako iz petnih žila sa mučninama, ali nije mogao da izdrži do kraja pa je u jednom momentu morao da sedne.

"Ovaj muškarac se bori za život :)", "Toliko se trudi da ostane uz nju. Daje sve od sebe. Zlatna medalja za njega", "Bio je na korak od toga da se onesvesti", "Ma, kako se usuđuje ", pišu na TikToku ispod videa i to iz raznih krajeva sveta.

porođaj, muž, povraćanje
foto: Printscreen/Tik Tok

Najveći heroj je svakako mama. Pitamo se kako li bi ovaj tata izdržao da je na mestu svoje supruge. Samo se pitamo... I sigurni smo da nije želeo da sa ćerkinog rođenja ima ovakvu uspomenu, ali eto, makar je postao hit na društvenim mrežama.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

OPŠTA TUČA NA CRNOGORSKOM AUTO-PUTU, NE ZNA SE KO KOGA BIJE: Ostavili kola pa izašli i počeli da se pesniče i šutiraju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track