NEMATE VREMENA ZA TERETANU? Nema veze, ovih 5 POZA zameniće trening, a pružiće vam VRHUNSKO uživanje: Volite se i smršajte!
Foto: Shutterstock

PROBAJTE

NEMATE VREMENA ZA TERETANU? Nema veze, ovih 5 POZA zameniće trening, a pružiće vam VRHUNSKO uživanje: Volite se i smršajte!

Žena -

Odlasci u teretanu mogu biti zaista naporni i dosadni, posebno ako niste sportski tip, sa druge strane vođenje ljubavi pruža užitak koji niko ne želi da propusti, a koji je podjednako dobar za vaše telo. Ukoliko ste osoba koju radije teretanu zaobilazi u širokom luku, ne brinite se, ovih nekoliko seksualnih poza omogući će vam dobar trening u kome ćete uživati.

seks
foto: Shutterstock

Karlica

Muškarac treba da legne na leđa i da raširi noge, a žena da sedne na njega i da jednu nogu ispruži unazad. Tako ćete dobiti odličnu stimulaciju klitorisa, ali i fantastičnu vežbu za noge.

Most

Žena treba da legne na leđa i savije noge u kolenima, te da ih postavi u širini ramena. Kada se pozicionira karlicu treba da podigne u vazduh, tako da muškarac može da prodre u nju. Ova pozazahteva da budete malo izdržljiviji, ali pruža i jako duboku penetraciju, a može se dodatno začiniti igrom prstima ili vibratorom, ako to želite.

seks
foto: Shutterstock

Mačka

Stavite nekoliko jastuka i neka partner legne na njih na leđa. Stanite na kolena, tako da partnerova glava bude između vaših nogu. Još je bolje ako se nagnete napred i držite se za laktove. Ova poza je odlična za mišiće vaših leđa.

Pseća

Ovoga puta reč je o „doggy“ pozi, ali sa malom izmenom, umesto da se oslonite na dlanove, kao do sada, nek vam oslonci budu samo laktovi. Potrudite se da leđa držite pravo i sigurno ćete osetiti aktiviranje mišića.

ljubav, par, seks
foto: Profimedia

Stolica

Ova varijacija poznate „kaubojke“ istinski je trening, a posle te poze, nikakav trening vam više neće biti potreban. Sve što treba da uradite jeste da se ne oslanjate na svog partnera, niti da mu sednete u krilo, već da jednostavno radite čučnjeve. .

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track