SRPSKA KIM KARDAŠIJAN IZ MRAMORKA UDALA SE ZA NBA ZVEZDU: Nije stigla ranije da izbaci FOTKE sa svadbe, a sad je USIJALA INSTAGRAM
Foto: Printskrin/Instagram

koji preokret

SRPSKA KIM KARDAŠIJAN IZ MRAMORKA UDALA SE ZA NBA ZVEZDU: Nije stigla ranije da izbaci FOTKE sa svadbe, a sad je USIJALA INSTAGRAM

Žena -

Srpska Kim Kardašijan - Danijela Rajić, nakon što se porodila u oktorbru prošle godine, bila je zaprošena, a ona i NBA zvezda, Pol Džordž, su se sada i venčali, pa ona od svih obaveza oko svadbe nije stigla da pokaže njenu čarobnu haljinu. Konačno, slike su objaljene, a Instagram se usijao!

Daniela Rajić
foto: Printskrin/Instagram

O Srpkinji Danijeli Rajić koja je inače rodom iz sela Mramorak u okolini Pančeva, do pre par godina nisu prestajali da bruje svetski mediji. Razlog je njena turbulentna ljubav sa NBA zvezdom Polom Džordžom, koja nije imala tako blistav početak.

Daniela Rajić
foto: Printskrin/Instagram

Danijela je radila kao go-go igračica, mada neki mediji u SAD tvrde i kao striptizeta na Floridi, u trenutku kada je došlo do susreta između nje i Džordža prilikom njegove posete Majamiju.

Daniela Rajić
foto: Printskrin/Instagram

Oni su počeli da se viđaju da bi posle nekoliko meseci prekinuli, ali je ona ostala trudna i tvrdila da je dete njegovo. Kada je Rajićeva rodila devojčicu koja je dobila ime Olivija, urađen je DNK test i potvrđeno je da je Pol Džordž ipak roditelj ove mališanke.

Daniela Rajić
foto: Printskrin/Instagram

I nije se završilo samo na tome, jer uskoro se saznalo da je Pol nudio "srpskoj Kim Kardašijan" milion dolara kako bi abortirala. Međutim, ni Pol Džordž nije sedeo skrštenih ruku, te je on uzvratio tužbom, jer je želeo da bude staratelj devojčici. Izgledalo je da je tu definitivno kraj romanse, ali oni su sada ponovo zajedno.

Daniela Rajić
foto: Printskrin/Instagram

Ipak, posle mnogo peripetija, svađa i razvlačenja po sudovima njih dvoje su se pomirili i počeli da žive zajedno. U međuvremenu su dobili i drugu ćerku Natašu, a pre dve godine su krunisali svoju ljubav veridbom.

Ubrzo nakon toga, stigao je na svet i sin Vuk, tako da nije bilo mesta za odmor od slavlja.

Par je pre mesec dana konačno rekao i sudbonosno "da" na intimnom venčanju, ali Danjela je tek sada pokazala detalje slavlja iz Italije. Oni su se na večnu ljubav zarekli u luksuznoj vili Astro u gradu Sorento, a veselje nije prošlo bez zvukova domaće srpske muzike.

Daniela Rajić
foto: Printskrin/Instagram

Takođe, iako se mislilo da je Danijela već pokazala venčanicu koja je bila u formi korset haljine od satena, sada je pokazala nove 2 kreacije - nestvarno izdanje u kojem je zapravo došla do oltara i provokativnu toaletu od čipke u kojoj se pripremala za svoj veliki dan.

Lepa crnka isprva je podelila fotografiju na kojoj pozira u kreaciji ekskluzivnog brenda za neveste Inna Elsie, napravljenoj od prozirnog, belog tila i skupocene čipke, sa veoma dubokim dekolteom, ali i šlicem koji je otkrio njene golišave noge.

Potom je za ceremoniju odabrala nešto klasičniju, ali podjednako zadivljujuću venčanicu brenda Galia Lahav od providne, fine čipke sa sitnim vezom, ispod koje dolazi postava u boji kože.

Kreaciju krase i gola leđa, zanosan dekolte, omanji šlep, kao i zanimljivi, pufnasti rukavi od tila sa belim tufnicama.

Još njihovih zajedničkih fotografija pogledajte u nastavku.

1 / 15 Foto: Instagram

Fotografije na kojima pozira bukvalno oduzimaju dah, te je jasno da se košarkaš potrudio da se Danijela zaista tog dana oseća kao princeza.

(Kurir.rs / Mondo.rs)

Bonus video:

01:30

Evo šta je rekla srebrna Adriana Vilagoš

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track