SILVANA JE NAJZGODNIJA BABA NA BALKANU! Ljudima pada vilica i ZASTAJE DAH kad je vide, a ima 6 unučadi! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

ma bravo

SILVANA JE NAJZGODNIJA BABA NA BALKANU! Ljudima pada vilica i ZASTAJE DAH kad je vide, a ima 6 unučadi! (FOTO)

Žena -

Silvana Poljak ima 59 godina i važi za jednu od najzgodnijih baka. Na svoj Instagram profil često stavlja fotografije koje istuču njenu figuru i čini se da stalno pozira u oskudnim odevnim kombinacijama.

Često je u kupaćim kostimima i seksi garderobi. Ima troje dece i čak šetoro unučadi. Silvana je veoma popularna u svojoj domovini, Hrvatskoj.

Silvana na svom Instagram profilu broji preko 18 hiljada pratilaca, a nije ni čudo jer izgleda vrlo negovano i atraktivno.

Na ovoj društvenoj mreži Silvana često dobija pozitivne komentare oduševljenih pratilaca.

Njene modne kombinacije takođe nailaze na lepe komenatare.

- Moda je za mene odraz mog raspoloženja i trenutne inspiracije. U posebnim prilikama veoma pazim šta oblačim, a u slobodno vreme sam opuštena. Moda je samo igra i ne shvatam je preozbiljno - rekla je Silvana za Dalmatinski portal.

Kako hrvatski RTL prenosi, Silvana je direktorka porodične kompanije. Uživa u čarima mora, te uvek jedva čeka leto kako bi išla na plažu.

- Pa evo me malo i u medijima …prvenstveno volim modu, ona je za mene odraz osobnosti, izraz kreativnosti, zabava, a u određenim situacijama i izraz poštovanja mesta i vremena gde se pojavljujem. Ovde sam i da pokažem da su žene mojih godina u svakom smislu podcenjene i zamera im se kad pokažu da su još uvek ženstvene i da se moraju sramiti svojih godina, svoga nesavršenog tela, pojavljivanja na društvenim mrežama, itd.

Svesna sam svojih godina, svojih nesavršenosti i nije mi namera da se ni sa kim natečem u tom pogledu …uživajte i opustite se, ovo je samo zabava, stvarni svet je ionako okrutan i težak da bi se zamarali šta i kako se oblačimo i izgledamo. Ne možemo, a niti moramo ugoditi i svideti se svima osim sebi.

Ukoliko pogledamo njen Instagram profil, na kojem dominiraju fotografije sa plaže u kupaćem kostimu, nije teško doći do zaključka da Silvana uživa u čarima leta.

Zanimljivo je i da je ova atraktivna baka uvek lepo stilizovana, te njen profil ima veliki potencijal da preraste u one influenserske.

Njena ćerka Slavica de Jong poznata je influenserka, te se čini da će majka Silvana da joj "ukrade" posao.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:40

Baka Miladija pravi crepulje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track