OVI PRAKTIČNI KOMADI SE VRAĆAJU NA VELIKA VRATA! NEMOJTE PROPUSTITI DA IH NABAVITE OVE JESENI!
Foto: Promo

OVI PRAKTIČNI KOMADI SE VRAĆAJU NA VELIKA VRATA! NEMOJTE PROPUSTITI DA IH NABAVITE OVE JESENI!

Žena -

Spremili ste se za izlazak ili poslovni sastanak, ali nešto nedostaje Vašem autfitu? Ne brinite, imamo rešenje za Vas! Kožne jakne mogu biti savršen dodatak Vašem autfitu.

Kako u svemu težimo da budemo praktični i funkcionalni, tako i u samom odevanju. Zato su kožne jakne savršen izbor! Zar nije divno kada jedan komad možete nositi na bezbroj načina? Farmerke, pantalone, suknje, bez obzira šta ste obukli, kožna jakna može biti savršeno rešenje. Ženske kožne jakne su komad koji ćete obožavati i lako uklopiti sa uobičajenim kombinacijama. Kako bismo Vam olakšali kupovinu, za Vas izdvajamo samo neke od modela koje nećete skidati cele jeseni:

La Force
foto: Promo

Ukoliko Vam je ipak potrebnija malo elegantnija kožna jakna, predlažemo Vam da pogledate ženske kožne jakne sa krznom. Ove jakne na sebi imaju prirodno krzno, koje samo doprinosi raskoši vaše jakne.

La Force
foto: Promo

PRAKTIČNE I MODERNE.

Obratite pažnju kada su ženske kožne jakne sa krznom u pitanju, u La Force butiku su dostupne i jakne koje su 2u1. Sa ovih modela možete po potrebi skinuti krzno. Tada dobijate klasičnu kožnu jaknu koju možete nositi svaki dan.

La Force
foto: Promo

ŠTA MUŠKARCI ŽELE?

Ni jači pol nije ravnodušan kada je savršen stajling u pitanju. Znamo da svoj izgled želite upotpuniti i učiniti ga privlačnijim i moćnijim, ali i da ste ograničeni kada su aksesoari u pitanju. Zato je bitno da Vaša odevna kobinacija bude upečatljiva. Ne postoji bolji način za to od muške kožne jakne. Drage dame, ukoliko tražite poklon za svoju jaču polovinu. Bacite pogled na muške kožne jakne koje su siguran pogodak i ove jeseni.

La Force
foto: Promo

ELEGANCIJA JE VIŠE U VAŠEM STILU?

Ukoliko mislite da ne postoji komad sa kojim ćete izgledati elegantno, a pritom se osećati zaštićeno od hladnoće, ništa ne brinite, imamo rešenje! To su ženski montoni! Obratite pažnju na ove komade!

La Force
foto: Promo

Ženski montoni mogu biti kruna Vaše kombinacije. Kombinacija kože i krzna je ono što čini ove komade toliko privlačnim, raskošnim, ali i kvalitetnim. Montoni se savršeno mogu uklopiti u Vašu svakodnevnicu, a sa njima ćete zasijati kada to bude potrebno! Pored toga što ćete izgledati fenomenalno, sa njima ćete biti zaštićeni od hladnoće. Oni su izuzetno topli, tako da Vam ni izuzetno niske temperature neće predstavljati problem, kada na sebi imate monton. Pogledajte celu ponudu montona na sledećem link-u.

SVAKA KOMBINACIJA TRAŽI SVOJ PAR SAVRŠENIH CIPELA.

U La Force butiku ćete pronaći muške kožne cipele za svaku priliku. Kožna obuća važi za najudobniju obuću koja će Vam dugo trajati. Bez obzira da li Vam trebaju elegante kožne cipele, kožne cipele za svaki dan, patike-cipele ili duboka obuća, u La Force butiku Vas čeka savršen par. Obradujte svoja stopala sa kvalitetnim kožnim cipelama iz njihove ponude.

La Force
foto: Promo

MUŠKE KOŽNE CIPELE DO BROJA 49.

Svi muškarci koji nose velike brojeve znaju da potraga za obućom može biti veoma mučna. Zato La Force može da Vam ponudi veliki izbor baš ovakve obuće . Nema kompromisa. Više ne morate birati cipele samo zato što su dostupne u Vašem broju. Muške cipele velikih brojeva koje ćete pronaći kod njih će Vas oduševiti. Pogledate njihovu ponudu na sledećem link-u.

La Force
foto: Promo

SPECIJALNO ZA SVE DAME.

Noviteti u La Force butiku su svakako ženska kožna obuća. Znamo da će sve pripadnice lepšeg pola ceniti mogućnost da na istom mestu pronađu ženske kožne cipele koje će se savršeno slagati uz njihovu novu kožnu jaknu ili monton.

La Force
foto: Promo

DA NE BUDE ZIME, ČAK NI KAD TEMPERATURA ODE ISPOD NULE.

Definitivno svima potrebni komadi su zimske jakne. La Force Vam nudi pored ženskih zimskih jakni, i muške zimske jakne, kao i jakne za prelazni period. Njihova ponuda broji preko 500 modela. Sigurni smo da ćete pronaći savršenu zimsku jaknu za Vas.

La Force
foto: Promo

SAMO NAJBOLJE ZA VAS.

Ovog meseca, samo u Kurir novinama potražite popust vaučere koje možete upotrebiti u svim La Force buticima. Takođe možete ostvariti popust i za online kupovinu uz kupon kod “KURIR10”. Zato dobro pogledajte njihovu ponudu. Nabavite sebi novu kožnu jaknu, kožnu obuću, monton ili zimsku jaknu i uz Kurir uštedite. Svi ljubitelji kožnih komada znaju da nije svaka koža ista i pažljivo biraju gde će kupiti stvari koje trebaju da traju godinama. Na tržištu se svakako izdvojio La Force! Pogledajte njihovu ponudu – link.

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja