TRIK ZA KOJIM SU ŽENE ODLEPILE: Evo kako da prekrijete SVAKU BUBULJICU na licu i da pucate od SAMOPOUZDANJA! (VIDEO)
Foto: Printscreen TikTok

NEVEROVATNO

TRIK ZA KOJIM SU ŽENE ODLEPILE: Evo kako da prekrijete SVAKU BUBULJICU na licu i da pucate od SAMOPOUZDANJA! (VIDEO)

Žena -

Svaki tip kože ima neku svoju malu manu i svaka žena pokušava da tu nesavršenost prekrije, bilo da se radi o pigmentacijskim mrljama, bubuljicama ili samo neujednačenoj teksturi.

Društvene mreže su prepune trikova i saveta za prikrivanje akni a jedna za koju sigurno niste čuli je "lepljiva metoda" za kojom su žene doslovno poludele..

Mikajla Nogijera na TikToku je pokazala kako u potpunosti prekriva akne, a skupila je više od tri miliona pregleda u manje od 24 sata od objave.

Proces počinje hidratantnim serumom koji će ostaviti lepljiv sloj na vašoj koži.

@mikaylanogueira HOW TO PERFECTLY COVER ACNE USING THE STICKY METHOD ??? #makeup #beauty #acne #acnecoverage ♬ original sound - Mikayla Nogueira

Iako je Mikajla sama odlučila da koristi serum s hijaluronskom kiselinom, napominje da će “svaki serum koji ostavlja lepljivi finiš na licu nakon nanošenja biti delotvoran”.

Zatim pređite na sledeći korak – nanesite prajmer, odnosno bilo koji proizvod koji je namenjen pripremi kože, a takođe pomaže u prijanjanju šminke na lice.

Nakon toga će vam lice biti izrazito lepljivo i upravo to želite postići jer će se, kako kaže šminkerka, vaš mat korektor na lice prilepiti poput lepka.

Najvažniji korak je da pustite korektor da se osuši (zato je mat opcija najbolja).

- Sačekajte do pet minuta da se potpuno osuši. Vreme sušenja je vrlo važno za sredstva lepljive teksture. Čak preporučujem korištenje ventilatora ako ga imate - objasnila je Mikajla u snimku.

Na kraju, nakon što se korektor osuši, preko njega stavite podlogu – puder srednje do pune prekrivnosti, a za nanošenje koristite beauty blender.

Potom dovršite ostatak svoje rutine šminkanja.

(Kurir.rs/ Najžena)

Bonus video:

03:18

Maeya Sun Sun: Neverovatna transformacija iz muškarca u ženu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track