ŠOKANTNO OTKRIĆE ZA VEĆINU DOMAĆICA: Trik s mašinom za sudove koji će uštedeti SILNO VREME i ŽIVCE, a niste ni znali da postoji!
Foto: Printscreen TikTok

caka

ŠOKANTNO OTKRIĆE ZA VEĆINU DOMAĆICA: Trik s mašinom za sudove koji će uštedeti SILNO VREME i ŽIVCE, a niste ni znali da postoji!

Žena -

Društvenim mrežama šire se snimci koje pokazuju detalj koji su neki prvi put uočili na svojim mašinama za sudove. A ispostvalja se da taj trik znatno olakšava posao jer uz njega možete da bolje raspodelite sudove i ujedno uštedite i vreme i živce.

Fora je u tome da u mašini sa strane gornje pregrade, gde obično idu šolje i čaše, postoji kvačica koja rešava problem.

@motherofgretnadragons #stitch with @lifehackdad Life changing! How have I used a dishwasher this long and didn’t know ??‍♀️??‍♀️??‍♀️ #fyp #AerieREAL #momtok #lifehack #nebraskatok #dishwasherhack ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

Kako pokazuje jedna korisnica TikToka, ako npr. probate da u mašinu na tu gornju policu stavite teglu koja je malo viša, nećete moći da policu ugurate u mašinu jer će vrh tegle udarati u nju.

Ali ako pritisnete tu ručicu, gornja polica će da ulegne nadole taman toliko da lepo možete sve da stavite na nju.

- Kako sam ovako dugo koristila mašinu za sudove, a nisam znala za ovaj trik... - pita se ona, ali i mnogi drugi koji su videli snimak.

(Kurir.rs/Zadovoljna.rs)

Bonus video:

01:40

ŠTEDITE ELEKTRIČNU ENERGIJU: Dragoceni saveti kako da vam računi za struju uvek budu minimalni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track