VRATITE KUPATILU STARI SJAJ: Kako da rubovi sanitarija prestanu da crne i da žute?
Foto: Promo

VRATITE KUPATILU STARI SJAJ: Kako da rubovi sanitarija prestanu da crne i da žute?

Žena -

Znate kako se oko kade i lavaboa od vode stalno talože ružne žute ili crne mrlje koje posle ne možete da oribate iako vodite računa o higijeni u kupatilu i redovno ga održavate? Postoji baš jednostavan način da to sprečite i da vam kupatilo dugo izgleda kao juče postavljeno, kao i da stare sanitarije izgledaju uredno i novije – pogledajte OVDE.

Sanitarije su svakodnevno izložene vlazi i, koliko god da ih brišete, uvek će ostati oni ćoškovi koje je potpuno nerealno brisati nakon svakog tuširanja, pranja ruku, umivanja. Dovoljno je da se tu zadrži svega nekoliko kapi dnevno i kamenac i fleke nalik buđi će učiniti svoje. Učiniće da sanitarije izgledaju staro i prljavo. A zapravo samo treba zaštititi ivice od vode. Kako? Gelom koji je namenjen baš za to.

Gel za sanitarije protiv buđi i fleka je gel koji će zaštititi kupatilo i produžiti mu rok trajanja i lep izgled. On će sakriti ružne fleke koje narušavaju izgled vašeg kupatila i sprečiti nastanak novih. Voda se na njemu ne zadržava, već samo sklizne. Ostavlja beli trag i čini da čak i staro kupatilo izgleda novo i uredno.

Kod nas ima da se kupi online OVDE, a može i da se poruči pozivom na 011/6 888 999.

Hangar
foto: Promo

Gde sve može da se koristi sanitarni gel?

  • Možete njime da popunjavate praznine između pločica
  • Oko kade i tuš kabine
  • Oko lavaboa
  • Oko WC šolje
  • Oko sudopere

Možete da ga poručite OVDE ili tako što ćete pozvati broj 011/6 888 999. Požurite, jer sada se nudi po izuzetnoj ceni!

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track