ČISTILA SMEĆE NA ULICI, A KAD JE SKINULA ŠLEM... Osuđuju je jer radi u GRADSKOJ ČISTOĆI, a NEĆETE VEROVATI koliko je lepa! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tik Tok

gradskoj čistoći

ČISTILA SMEĆE NA ULICI, A KAD JE SKINULA ŠLEM... Osuđuju je jer radi u GRADSKOJ ČISTOĆI, a NEĆETE VEROVATI koliko je lepa! (VIDEO)

Žena -

Ko zna koliko puta svi prođemo pored čistača ulica, a da na njih uopšte i ne obratimo pažnju. Jeda TikTok video, koji je nedavno srušio internet, pokazao je celom svetu da su i čistači ulica ljudi, kao i mi i da i te kako treba da ih pogledamo.

Zbog prirode njihovog posla često se na čistače gleda pomalo podrugljivo i zlonamerno, a među njima su, međutim, često i obrazovani ljudi, koji nažalost zbog raznih okolnosti ne mogu doći do zaposlenja u svojoj struci, pa su primorani da rade druge poslove.

Iako mnogi misle da se iza tih odela čistača nalaze prosečni i neupadljivi ljudi, jedna žena je pokazala da je potpuno suprotno. Naime, video koji je preko noći postao viralan na TikToku šokirao je ljude širom sveta jer je pokazao da se iza "đubretarskog odela" jedne žene, koja je svakodnevno čistila ulice krije, prava lepota.

Dok je praznila kese iz kanti za otpatke njoj je prišao slavni fotograf koga prati više od 15 miliona ljudi na TikToku. On je slučajno primetio mladu ženu kako vredno radi svoj posao, a zatim joj zatražio da je fotografiše. Budući da je žena imala šlem, zamolio ju je da ga skine kako bi napravio verniju fotografiju. Iza tog narandžastog odela krila se prava lepota. Krupne tamne oči i lepo lice bez ikakvih korekcija, kao i osmeh koji u trenu osvaja. Mlada žena je tako pozdravila na milione pratilaca čuvenog fotografa.

(Kurir.rs)

Bonus video:

09:36

PITAJTE MONTGOMERIJA KAKO SE ŠVERCOVALO 90IH! Ovo je bio najisplativiji ilegalan posao u Srbiji i svetu: LETELE GLAVE ZBOG MILIONA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track