MUŠKARCI MI TRAŽE DA IH ŠUTIRAM U MEĐUNOŽJE, A TO NIJE NAJGORE: Striptizeta otkrila NAJBIZARNIJE FETIŠE klijenata! Da ti se smuči!
Foto: Printscreen/Tik Tok

UVRNUTO

MUŠKARCI MI TRAŽE DA IH ŠUTIRAM U MEĐUNOŽJE, A TO NIJE NAJGORE: Striptizeta otkrila NAJBIZARNIJE FETIŠE klijenata! Da ti se smuči!

Žena -

Australijska striptizeta Miki (29) je na društvenim mrežama detaljno opisala neke od najbizarnijih fetiša u kojima je plaćena da ispunjava.

Kao striptizeta dobija čudne zahteve, a udaranje muškaraca u međunožje nije čak ni najgore što traže od nje.

Fetiši su čudni, a ako ste deo toga, oni zahtevaju otvoren um. Miki je radila kao striptizeta osam godina i za to vreme doživela je priličan udeo neobičnih zahteva od muškaraca.

Neki su zaista bizarni.

Ova 29-godišnjakinja iz Perta zaradila je oko 100 hiljada dolara prošle godine od skidanja i postala je viralna na internetu zbog načina na koji deli iskustva koja joj donose najviše novca.

- Neki žele da ih udarim šakom u lice ili nogom u spolovilo, ali takve stvari nisu tako neuobičajene - kaže striptizeta.

Muškarci bi joj dobro plaćali da zadovolji sve te njihove unikatne fetiše, čak i ako to znači da mora da ih šutne u intimno područje.

- Zapravo je prilično teško smisliti konkretne "čudne" zahteve jer nakon nekog vremena ništa se više ne čini čudnim... Imala sam i muškarce koji su hteli da me šetaju na povocu i one koji su hteli da ih ja šetam na povocu - kaže Miki.

Neki su joj tražili i ples u krilu jer izgleda kao njihova bivša devojka ili čak njihova sestra, mama ili tetka.

- Možda je najčudnije kad me u klubu zamole da piškim u šoljicu kako bi to popili. Ovo mi se dogodilo nekoliko puta - ističe.

Pretpostavlja da to većini izgleda čudno, ali ona misli da je urnebesno.

- Nisam baš za to, ali je vrlo zabavno gledati ih kako pijuckaju moju mokraću - kaže ona.

Prisetila se i jednog susreta s klijentom s početka svoje karijere koji je voleo da igra bilijar s njom.

- Imao je fetiš na golotinju, platio bi mi da igram bilijar s njim i tražio da nosim male suknje bez ičega ispod i da skidam majicu. Ponekad bi od kuće donosio određene odevne predmete koje je želeo da nosim - kaže Miki.

Onda kad bi se sagnula da igra, on bi bacio pogled ispod suknje - "slučajno", kao da se radilo o nezgodi, i to bi ga uzbuđivalo.

- Nikada nije želeo da skinem sve sa sebe, već je želeo da ono što imam na sebi malo povučem u stranu da mi bradavica slučajno ispadne - dodaje.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:03

Najpoznatija srpska striptizeta Branka Milijančević gošća je ovonedeljnog Sceniranja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track