OVE JESENI NOSIĆE SE DUPLI AJLAJNER: Stil šminkanja iz ŠEZDESETIH vraća se na velika vrata
Foto: Profimedia

DA LI VAM SE DOPADA?

OVE JESENI NOSIĆE SE DUPLI AJLAJNER: Stil šminkanja iz ŠEZDESETIH vraća se na velika vrata

Žena -

Dupli ajlajner je novi makeup trend koji ćete obožavati

Ovog leta smo videli da su se žene i te kako igrale šminkom i raznoraznim tonovima i bojama, a ni ova jesen neće biti dosadna. Trend kom se svi raduju jeste dupli ajlajner, jer metodu "cat eye" daje potpuno drugo značenje.

Kada počnete da se igrate šminkom i da isprobavate ovaj trend iz šezdesetih možda ćete poželeti da odmah počnete korišćenjem tečnog ajlajnera ili krejona, međutim, najbolja tehnika je korišćenje uglaste četkice i senke po izboru. Ukoliko ste classy gal i želite da rekreirate ovaj trend koristeći tamnobraon ili čak crnu senku - onda je ovaj makeup savršen za vas.

ajlajner, oko
foto: Profimedia

Crni krejon je svakako uvek u opticaju, ali za pojedine dnevne izlaske bolje je odlučiti se za braon senku. Braon senke na savršen način naglašavaju svetle oči, naročito plave, dok ova tehnika šminkanja može da vam da taj suptilan cat eye look za kojim tragate.

Počnite od toga što ćete izvući ajlajner broan bojom na gornjem kapku, onako kako biste to inače uradili. Zatim, koristeći uglastu četkicu, nanesite braon senku i iznad ajlajnera, prateći prirodnu duplju oka. Kada ste uokvirili svoje oči senkama na gornjem kapku, onda je vreme da pređete na donji, tako ćete uspeti da ispratite simetriju koju ste već kreirale.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

04:26

MEJKAP TUTORIJAL GOCE TRŽAN: Nepristojno je biti nafrakan u toku dana i druga pravila (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track