TRIK KOJI JE ODUŠEVIO LJUDE ŠIROM PLANETE: Kako da se oslobodite VOĆNIH MUŠICA jednostavnom metodom
Foto: Profimedia

ISPROBAJTE I VI

TRIK KOJI JE ODUŠEVIO LJUDE ŠIROM PLANETE: Kako da se oslobodite VOĆNIH MUŠICA jednostavnom metodom

Žena -

Ovaj trik morate da isprobate ukoliko imate problem sa voćnim mušicama.

Ako ste se ikada u svom domu susreli s voćnim mušicama, znate da, kada se jednom pojave, teško da možete lako da ih se rešite. Ipak, jedna korisnica društvene mreže TikTok je na svom profilu podelila savet za koji se mnogi rekli da i te kako deluje. U svom videu, koji je nazvala "najbolji trik za voćne mušice" ova amerikanka otkriva da zahvaljujući tom triku nije videla voćne mušice već godinama u svom domu.

"Otkako sam pre par godina počela ovo raditi, možda sam jednom imala mušice", rekla je i objasnila da je, baš kao što im i ime kaže, krivac za njihovu pojavu voće, posebno banane.

Kruška, voćne mušice
foto: Profimedia

Jedan od načina da ih držite dalje od doma je pranje banana čim ih donesete iz prodavnice. Naime voćne mušice svoja jajašca polože na banane koje vi onda donesete kući gde se izlegu. Iako je njen savet prilično jednostavan, mnogi su komentarisali da su već mnogo toga isprobali, ali ne i pranje banana. Takođe, razdvojite banane, a zatim ih operite jer muve vole polagati jaja na mestu gde se peteljke spajaju!

(Kurir.rs/Stvar ukus)

Bonus video:

05:34

AKO OSETITE PECKANJE DOK JEDETE JABUKU, NEKO POVRĆE ILI VOĆE OBRATITE SE LEKARU: Svrab u grlu moće da bude OPASAN SIMPTOM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track