CEO SVET ŠOKIRANO GLEDA U NJENU ZADNJICU! Niko ne može da veruje šta vidi: Da li ste ikada primetili da neko ima OVAKVO TELO?
Foto: TikTok/julieevlorentzen

ZAISTA JE NEVEROVATNO GRAĐENA

CEO SVET ŠOKIRANO GLEDA U NJENU ZADNJICU! Niko ne može da veruje šta vidi: Da li ste ikada primetili da neko ima OVAKVO TELO?

Žena -

Postoje brojni stereotipi o ženskom telu, kao i trendovi koji nam se nameću, ali na većinu njih ne možemo da utičemo. Jedna od njih se tiče oblina. Dok jedni pokušavaju da sakriju svoje „mane“, drugima ne smeta da ih otvoreno pokažu.

Tako je i sa Norvežankom koju je proslavio nesvakidašnji detalj. Kako su društvene mreže preplavljene objavama dama koje uglavnom ne pokušavaju da sakriju svoje atribute, uključila se i Norvežanka Julija Evlorentzen koja je pred korisnicima interneta pokazala svoju jedinstvenu figuru.

Julija je izjavila da ima „najravniju zadnjicu na planeti“, a pokazujući o čemu priča, za kratko vreme je postala poznata na TikToku, dospevši čak i na stranice nekih britanskih medija. Iako u početku nije slutila šta će se dogoditi kada objavi fotografije u kupaćem kostimu, mnogi su ostali fascinirani Džulinim oblikom tela, dok neki nisu mogli da veruju da je ono što vide fotografija bez filtera.

- Svi znamo da imam najravniju zadnjicu na planeti. Često me pitaju da li koristim filter - kaže Džuli u jednoj od objava.

- Ovo je suludo, nikada ranije nisam video nešto ovako - prokomentarisao je jedan korisnik, dok su mnogi „izazivali“ Džuli da prizna da je koristila efekte.

- Nisam uvređena, ne morate da mi kažete da vidite obline. Moja guza je ravna i slatka - ističe Džuli, koja je prihvatila svoje telo i ne stidi se da ga pokaže.

Koliko je zainteresovala pratioce ove društvene mreže već posle prvih objava govori podatak da je jedan njen snimak pogledalo 57 miliona ljudi. Ispod ostalih objava mnogi su priznali da im je ono što su videli sa Džuli pomoglo da steknu više samopouzdanja, ali i da sami pokušaju da prihvate svoje "mane".

- Sva tela su lepa takva kakva jesu, problem je što nam društvo kaže drugačije - zaključio je jedan korisnik.

Iako se mnogi trude da prate najnovije trendove, oni koji se tiču našeg tela svakako nisu nešto čemu treba da se prilagođavamo. Mnogi stručnjaci upozoravaju na to.

- Veoma je opasno kada predlažemo ženama, posebno mladima, da se njihova tela menjaju i prilagođavaju trendovima. Žene tako sebe vide kao objekte, a ne kao živa bića, što je veoma opasno i destruktivno - naveli su.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:20

Jeleni Karleuši viri zadnjica iz farmerki: Da li je ovo najbrutalnije izdanje dosad?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track