MUŽ MI JE ZA 5 GODINA U ITALIJI KUPIO SAMO KAČKET: Tražila sam mu nešto LEPO i dobila sam OVO, a njegov komentar POSEBNO NERVIRA!
Foto: Profimedia

POHVALILA SE

MUŽ MI JE ZA 5 GODINA U ITALIJI KUPIO SAMO KAČKET: Tražila sam mu nešto LEPO i dobila sam OVO, a njegov komentar POSEBNO NERVIRA!

Žena -

Nije retkost da mame i domaćice za svoje rođendane ili neke druge praznike kao poklon dobijaju opremu za domaćinstvo. Čak i onda kada su im te stvari potrebne, nije baš da su gorele od želje da baš to dobiju na poklon.

Slična situacija se dogodila jednoj ženi, koja je svoju priču podelila na Tviteru i tako mnoge nasmejala. Ona se naime pohvalila "suvenirom" koji joj je muž doneo s putovanja.

"Moj muž ide u Italiju sigurno 5 puta godišnje i za skoro dve godine, koliko smo zajedno, kupio mi je kačket tamo. I ovaj put sam mu rekla da mi kupi nešto FINO. Legenda mi je ladno kupila TIGANJ", napisala je ova korisnica Tvitera.

tiganj
foto: Printscreen Twitter

Očekivano, mnoge žene su joj odmah pružile podršku.

"Ako se ikad budeš osećala loše zbog toga, seti se da je mene moj pitao koji parfem koristim da bi otprilike uzeo neki i kupio mi ovaj što imam i koristim. Hvala", napisala je jedna korisnica, a kasnije i dodala da sada ima zalihe parfema do 2024.

Bolje tiganj nego...

"Meni moj mašinu za rezanca", dodala je druga korisnica.

tiganj
foto: Printscreen Twitter

"I dan-danas se smejem kada je moja drugarica od muža za rođendan dobila šator za pecanje..."

A, bilo je tu sličnih poklona, i to baš iz Italije.

"Meni moj BIVŠI doneo dve kutlače iz Italije."

Mada, neke žene tvrde i da je dobro prošla...

"Ahahha meni muž iz Rusije doneo pivo, iz Poljske usisivač, dobro si prošla..."

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:09

MUŽ HOĆE DA ŠTEDI, ŽENI NIJE JASNO ZAŠTO Evo kako se u komičnoj porodici geto planira štednja KUKU BIĆE NAM HLADNO KO U KAPELI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track