SVE ZGROZILA JEZIVIM IZGLEDOM JER JE HTELA DA BUDE ZOMBI ANĐELINA: Zaglavila zatvor zbog toga, a sada je pokazala svoje pravo lice
Foto: Profimedia

bizarno

SVE ZGROZILA JEZIVIM IZGLEDOM JER JE HTELA DA BUDE ZOMBI ANĐELINA: Zaglavila zatvor zbog toga, a sada je pokazala svoje pravo lice

Žena -

"Zombi" dvojnica Anđeline Džoli, Sahar Tabar je ceo svet zaprepastila svojim fotografijama koje je objavljivala na Instagramu jer je izgledala kao demonska verzija slavne glumice.

Sahar Tabar
foto: Printscreen/Instagram

Ona je konačno otkrila svoje pravo lice na iranskoj televiziji nakon što je puštena iz zatvora.

Sahar Tabar pravog imena Fatima Krišvand, suprotno popularnom verovanju, nimalo ne liči na njen "zombi" alter ego. Mnogi su verovali da se podvrgla kozmetičkoj operaciji da bi postigla svoj demonski izgled, ali ona se otkrila na iranskom TV kanalu Rokna.

Sahar Tabar
foto: Printscreen/Instagram

Tabar (21) je iz Teherana, a bila u zatvoru zbog opscenosti i vređanja hidžaba, navodi Iranska novinska agencija za ljudska prava.

Uhapšena je u oktobru 2019. zbog "korupcije" i "blasfemije" i osuđena na deset godina zatvora. Međutim, medijska zvezda je nedavno puštena nakon što je odslužila samo 14 meseci, kako je izvestila novinarka i aktivistkinja Maših Alinedžad. Kako se navodi, to je bio cilj kampanje koja se vodila.

Sahar Tabar
foto: Printscreen/Instagram

"Ono što ste videli na Instagramu su kompjuterski efekti koje sam koristila za kreiranje slike", rekla je ona, prenosi Lad Bible.

Aktivistkinja Maših je upoznala javnost sa njenom kaznom još 2020. godine i tada je pisala po društvenim mrežama:

"Iranska influenserka dobila je 10 godina zatvora jer je koristila šminku i Fotošop kako bi postala "zombi Anđeline Džoli". Sahar Tabar ima samo 19 godina. Malo se našalila i sada je zbog toga u zatvoru. Majka joj neprestano plače, želi da oslobode njenu ćerku. Draga Anđelina Džoli, potrebna si nam. Pomozi nam", napisala je novinarka i pozvala glumicu da potpiše peticiju za oslobođanje tinejdžerke.

Sahar Tabar
foto: Printscreen/Instagram

Takođe je objavljeno da je Tabar dobila Kovid-19 2020. godine, a američki Centar za ljudska prava u Iranu rekao je da je sudija u zemlji odbio da joj odobri kauciju uprkos činjenici da je koronavirus u to vreme bio rasprostranjen u zatvorima u zemlji.

Da podsetimo, Sahar je na Instagramu objavljivala fotografije koje je obrađivala u programima za uređivanje u kojima je povećavala usta i jagodične kosti kako bi bila što sličnija glumici. Tamo ju je pratilo skoro 500.000 ljudi, a onda je iznenada uhapšena 5. oktobra 2019. godine. Njene objave mnogi su shvatili kao šalu, ali ne i iranska vlast. Osim nje, uhapšene su još tri influenserke.

Sahar Tabar
foto: Printscreen/Instagram

Tabar je postala slavna 2017. nakon što je navodno imala 50 operacija da bi izgledala kao glumica nagrađena Oskarom. Kasnije je potvrdila da je njen izgled uglavnom postignut kroz šminkanje i montažu u televizijskom intervjuu pre suđenja u kojem se pojavila kao "zombi", sa uglavnom zamagljenim licem. Ona je rekla da ne liči na njene slike na Instagramu jer su bile jako sređivane u fotošopu.

Tabar je takođe rekla da joj je bio san iz detinjstva da postane poznata i da je istrajala u svojim naporima da izgradi svoje pratioce na Instagramu uprkos prigovorima svoje majke.

Kasnije je priznala da je imala operaciju poput operacije nosa, filera za usne i liposukcije, ali je insistirala da se većina njenog neobičnog izgleda svodi na šminkanje i fotošop.

Sahar Tabar
foto: Printscreen/Rokna Tv

Estetska hirurgija je veoma popularna u islamskoj republici, sa desetinama hiljada operacija koje se izvode svake godine. Instagram je jedini društveni medij koji je dostupan u Iranu za razliku od Fejsbuka i Tvitera, a servis za slanje poruka Telegram koji su zvanično zabranjeni piše Daily Mail.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

02:10

NIJE SAMO SJAJNA GLUMICA I VODITELJKA, VEĆ I PEVAČICA! Suzana Petričević oduvala hit EVE KESIDI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track