AKO VAM JE ZAGUŠLJIVO U PROSTORIJI: Evo kako da vazduh u svom ambijentu učinite prijatnijim na jednostavan način!
Foto: Promo

AKO VAM JE ZAGUŠLJIVO U PROSTORIJI: Evo kako da vazduh u svom ambijentu učinite prijatnijim na jednostavan način!

Žena -

Vazduh zaista nije prijatan ovih dana. Težak je i gust, a pre svega štetan i ne miriše ni malo prijatno. Prosto se ne mili čoveku da otvori stan/kancelariju da provetri ,jer svežeg i čistog vazduha nema. Kad je već takva situacija, mogli bismo sebi učiniti i na vrlo jednostavan način ga osvežiti makar u sopstvenoj kući – pogledajte OVDE naš predlog kako to da uradite.

Ako već ne možemo da ga očistitimo, hajde onda makar u svojoj sobi da ga osvežimo, da ga učinimo mirišljavim i prijatnijim. Najjednostavniji način za tako nešto jeste aroma difuzer – ovlaživač vazduha. On je mali, zgodan, lako prenosiv iz prostorije u prostoriju i toliko je dobro imati ga iz više razloga:

  1. vlaži vazduh i čini ga prijatnijim za udisanje
  2. osvežava vazduh
  3. u njega možete da sipate bilo koje eterično ulje
  4. čini da vazduh miriše (miris zavisi od ulja koje sipate u difuzer)

Gde možete da poručite aroma difuzer – ovlaživač vazduha? Možete da ga poručite Ili online OVDE ili tako što ćete pozvati na broj 011/6 888 999.

Hangar
foto: Promo

Prelepo izgleda i jako će se lepo uklopiti svojom bojom svetlog drveta u bilo koji ambijent. Odličan je za sve prostorije: za dnevnu, spavaću, dečiju sobu, kancelariju. Pored toga što vlaži i miriše vazduh, ovaj ovlaživač i diskretno svetli i menja boje tako da vrlo suptilno prelazi sa boje na boju. Daće vrlo zanimljiv izgled prostoriji kada ga uključite u večernjim satima.

Gde možete da poručite aroma difuzer – ovlaživač vazduha? Možete da ga poručite ili online OVDE ili tako što ćete pozvati na broj 011/6 888 999.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track