NJUŠKA GAĆE SVOG SUPRUGA, A TO NIJE NI NAJGORE ŠTO RADI! Manekenka ŠOKIRALA SVET svojim ponašanjem: Njen muž misli da je TOKSIČNA!
Foto: Printscreen

JEZIVO

NJUŠKA GAĆE SVOG SUPRUGA, A TO NIJE NI NAJGORE ŠTO RADI! Manekenka ŠOKIRALA SVET svojim ponašanjem: Njen muž misli da je TOKSIČNA!

Žena -

Model po imenu Kimberli Flores (33), pokazala je celom svetu neobične stvari koje radi svom suprugu, a on je ostao šokiran njenim ponašanjem.

Ona je bolesno ljubomorna i ima običaj da miriše donji veš svog supruga, a neretko proverava njegove troškove na kreditnoj kartici, pozive kasno u noć, pa čak i lajkove na njegovim slikama. Sve sa ciljem kako bi bila sigurna da je njen već tri godine venčani suprug, a inače meksički pevač, Edvin Luna, ne vara.

manekenka
foto: Printscreen

I sam pevač se zabrinuo, te je na svom Instagram profilu podelio snimak gde njegova supruga sve to u jednoj emisiji izjavljuje uz opis "da li je moja druga polovina previše toksična".

Mišljenja ljudi su bila podeljena, te su jedni smatrala da ona previše voli da drži stvari pod kontrolom i da je njeno stanje patološko, dok su drugi smatrali da je po sredi šala. Kako god, nije uopšte strano da mnoge poznate ličnosti pribegavaju raznim metodama proveravanje partnera, a ima i onih koji se odlučuju i na privatnog detektiva.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

01:18

Sprska manekenka Nada Dimitrijević završila u imigracionom centru na Tajlandu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track