ŽENU POSLE 30. NIKO NORMALAN NEĆE! I MORAJU DA RODE 3 DECE: Vukšina izjava napravila HAOS, a jedna rečenica mu ZAPUŠILA USTA!
Foto: Profimedia

DA LI JE U PRAVU?

ŽENU POSLE 30. NIKO NORMALAN NEĆE! I MORAJU DA RODE 3 DECE: Vukšina izjava napravila HAOS, a jedna rečenica mu ZAPUŠILA USTA!

Žena -

Pitanja poput "Kad ćeš da se udaš", i "Kad ćeš da dobiješ decu" nerviraju brojne mlade dame u Srbiji, a čini se da ljudi ne nameravaju da prestanu da postavljaju ova nepristojna pitanja, te ih, još gole, postavljaju na društvenim mrežaa.

Jedan korisnik Tvitera izneo je svoj stav su žene u obavezi da rađaju barem troje dece, ali dobio je adekvatan odgovor na svoje polemisanje da su žene "dužne" i da nisu "ni za šta posle tridesete godine".

Vukša Dragović
foto: Printscreen

- Ako žene ne budu rađale po minimum troje dece, izumrećemo kao narod i to nikakve vaše ku**eve karijere i jednakosti polova neće nadomestiti. Već nas svake godine umre 50-60 hiljada više nego što se rodi, a nacija stari. Taj nakaradni sistem koji gradite dovodi do samouništenja -napisao je korisnik.

Pre objave da ako žene ne budu rađale troje dece u Srbiji, isti korisnik napisao je da ženu posle tridesete "neće niko". Milioni žena u tridesetim sigurno imaju poruku za ovaj zaključak.

Vukša Dragović
foto: Printscreen

U moru komentara, najbolji odgovor na sve napisano ostavio je korisnik koji je kratko i jasno napisao: "Vukša, koliko imaš dece?".

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:20

NATAŠA BEKVALAC DALA HIT OBJAŠNJENJE ZAŠTO NEMA TVITER

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track