POZNATI MODNI BREND TUŽI P*RNO GLUMICU IZ BIZARNOG RAZLOGA: Brutalnim odgovorom zapušila celom svetu usta i ostavila ih u ŠOKU!
Foto: Printscreen

REKLA IM JE ŠTA MISLI

POZNATI MODNI BREND TUŽI P*RNO GLUMICU IZ BIZARNOG RAZLOGA: Brutalnim odgovorom zapušila celom svetu usta i ostavila ih u ŠOKU!

Žena -

Francuska modna kuća Christian Dior Couture odlučila je da tuži glumicu filmova za odrasle Điđi Dior, jer ne želi da "poništi svoje ime i prezime".

Svi su se iznenadili kada je Điđi odlučila da ne reaguje na ovaj potez modnog brenda, a povrh svega njen odgovor na tužbu je zaista zapušio usta svima.

Điđi Dior
foto: Printscreen

- Ovo je smešno, moje ime nema nikakve veze s modom i, što je još smešnije, ono što radim obično ne uključuje odeću - rekla je glumica, koja je prošle godine podnela zahtev da se njeno ime zaštiti.

Zahtev je odobren 20. septembra 2022. godine i glumica uspešno koristi svoje ime i prezime: na ličnoj web stranici, OnlyFans platformi i svim profilima na društvenim mrežama.

- Pre nekoliko nedelja, 18. oktobra, primila sam obaveštenje od Christian Dior Couture da su se žalili na moje odobrenje zaštitnog znaka i tvrde da se ime Dior na ovaj način narušava - rekla je Điđi, koja je u industriji za odrasle tek dve godine, i dodala:

- Izgradila sam brend oko tog imena, ono je postalo ja i moja reputacija, tako da je stvarno teško pomisliti da ću možda morati da krenem od nule i sve promenim.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

03:55

SEKSOLOG ZAPLAKAO U EMISIJI UŽIVO: Zbog čipsa sa ukusom VAGINE?! Kroz te stvari deca trebaju polako da prođu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track