VOŽNJA TAKSIJEM SE PRETVORILA U HOROR! Odvezao je do kuće, posle sat vremena desilo se nešto JEZIVO, srećom, kamera je sve SNIMILA
Foto: Printscreen/TikTok

koji šok

VOŽNJA TAKSIJEM SE PRETVORILA U HOROR! Odvezao je do kuće, posle sat vremena desilo se nešto JEZIVO, srećom, kamera je sve SNIMILA

Žena -

Tiktokerka pod korisničkim imenom @gigirao objavila je apel svim korisnicima da budu oprezni jer je na svojoj kameri u stanu videla taksistu kako se u njen dom ušunjao otprilike sat vremena nakon što je nju i njenog dečka odvezao kući.

"Još sam u šoku, čuvajte se, molim vas", obratila se ova korisnica na TikToku i otkrila zastrašujuću situaciju u kojoj joj je taksista provalio u stan dok je spavala. Snimak je prikupio preko pola miliona pregleda, kao i hrpe komentara zabrinutih korisnika.

Gigirao, devojka, TikTok
foto: Printscreen/TikTok

Zahvalna jer je imala kameru u stanu

Ona je ispričala kako je jedne večeri kad se vraćala s dečkom iz izlaska pozvala taksi. Kaže da ih je taksista pokupio i ponašao se normalno tokom vožnje i da ih je sigurno dovezao kući. Par je ostavljen ispred stana malo pre ponoći, a na sigurnosnoj kameri u stanu postoji i snimak njihovog ulaska u stan.

"Zaključali smo vrata, napravili nešto za jelo i ubrzo otišli da spavamo. Sledećeg jutra proveravam svoju kameru jer smo je zapravo nabavili da možemo gledati kako se vraćamo iz bara, često se tome smejemo. Sad sam zahvalna jer smo je imali kad se ovo dogodilo", priča.

@gigirao Replying to @yezimconnor POSTING THIS FOR AWARENESS! Stay safe out there ?? #uber #boston #breakin ♬ Somebody's Watching Me - Single Version - Rockwell

"Šta bi bilo da dečko nije bio u stanu?"

A na snimku kamere imala je šta i da vidi. Otprilike sat vremena nakon što su ona i dečko stigli kući, nepoznati muškarac ušao je u njen stan. Stajao je na vratima i razgledao. Nakon nekog vremena samo je izašao. Tiktokerka je nakon toga pregledala stan i primetila da joj je mreža na prozoru pocepana. Odmah je obavestila policiju.

Korisnici TikToka bili su prestravljeni. "Sigurno je došao po tebe. Bože, koliko je ovo strašno", napisala je jedna korisnica. Drugi korisnik složio se s njom: "Verovatno je proveravao kako ući, da može da se vrati kada dečko ne bude u stanu." "Strah me da pomislim šta bi bilo da ti dečko nije bio tu. Nabavite još kamera", dodao je treći.

Taksista dobio otkaz

Kako bi utvrdili da li je viralni video originalan, sajt Bored Panda je stupio u kontakt sa firmom. Ostin Redklif, predstavnik za sigurnosne komunikacije, poslao im je izjavu portparola kompanije: "Postupci ovog vozača su neprihvatljivi, ne radi više i nema pristup našim uslugama, a mi smo spremni da pomognemo policiji u njihovoj istrazi."

Takođe su dodali da politika firme zabranjuje svaki kontakt između vozača i putnika nakon vožnje: "Kontakt bi se trebao prekinuti kada je vožnja ili dostava završena, osim ako se radi o vraćanju izgubljenog predmeta. Neželjeni kontakt može se smatrati uznemiravanjem i uključuje, između ostalog, slanje poruka, pozivanje, kontakt na društvenim mrežama, posetu ili pokušaj lične posete nekome nakon što je vožnja ili dostava završena."

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:45

OVA DEVOJKA JE PRAVI MAJSTOR! Nina Svilarić je jedina automehaničarka u Srbiji, a mušterije su PREZADOVOLJNE njenim uslugama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track