TIP MI JE NA SAHRANI REKAO DA SAM ZGODNA: Žene napravile pravu pometnju na društvenim mrežama BIZARNIM PRIČAMA kako su ih muvali
Foto: Profimedia

hit priče

TIP MI JE NA SAHRANI REKAO DA SAM ZGODNA: Žene napravile pravu pometnju na društvenim mrežama BIZARNIM PRIČAMA kako su ih muvali

Žena -

Nedavno se na društvenim mrežama povela polemika oko toga na koji način muškarci često prilaze devojkama, pa je tako i napravljena lista najgorih, ali i najčudnijih načina za nabacivanje.

Ponekad žene samo žele obaviti sasvim obične, svakodnevne poslove poput sipanja goriva ili odlaska u prodavnicu, bez da se odjednom stvori neki muškarac koji bi da ikoristi priliku da im se nabacuje.

žena, muvanje, zavođenje, par, veza
foto: Profimedia

Buzz Feed je upitao svoje čitateljke da podele najgore situacije u kojima su im muškarci prilazili s raznim pričama. U nastavku pročitajte neke od njihovih neverovatnih iskustava u muvanju.

Trudnoća

Jedna korisnica ispričala je kako joj je nepoznati muškarac prišao dok je bila u podmaklom stadijumu trudnoće.

trudnica
foto: Shutterstock

- Bila sam u podmaklom stadijumu trudnoće, u drugom ili čak možda trećem tromesečju, i prišao mi je tip sa pričom: "Nadam se da će sledeće biti moje."

Smrt oca

Jedna od žena je podelila priču o jednom morbidnom načinu nabacivanja. Naime njoj je umro otac i javila se bivšem jer je, kako kaže, jedino on bio upućen u njen komplikovan odnos s ocem. Kaže da joj je bivši na to odgovorio da će se sigurno osećati bolje ako bi mu poslala nekoliko golih slika.

groblje, Hrvatska, Vodice
foto: Profimedia / Alex Linch / Alamy

Sahrana

Sahrane važe za najtužnije momente, međutim neki muškarci ne prezaju od toga i da tada upitaju za sastanak.

- Nekad posle srednje škole bila sam na sahrani prijatelja koji je iznenada preminuo. Bili smo tu svi iz razreda, stajali smo blizu groba i plakali. Jedan od kolega je iskoristio priliku da mi kaže da izgledam 'seksi' i pozvao me na piće - navela je jedna čitateljka.

bolnica
foto: Profimedia

Bolnica

Majka jedne korisnice bila je teško bolesna i ona ju je redovno posećivala u bolnici. Kaže da joj se svaki dan nabacivao domar, koji joj je po godinama mogao biti otac.

- Stalno je pokušavao da priča sa mnomi. Upadao je mami u sobu kad god sam bila tamo. Mama je čak pitala sestre može li on prestati dolaziti u sobu, ali i dalje se nastavio pojavljivati. Nikad tog tipa nisam mogla shvatiti - ispričala je.

dostava, dostavljač
foto: Shutterstock

Dostava

Nedavno se na društvenim mrežama povela polemika oko dostavljača koji se javio jednoj korisnici usluga, ali to nije izolovan slučaj i to se iapk često dešava.

- Dostavljač pice mi je poslao poruku nakon što sam preuzela narudžbu. Sećam se da je cimerka mene okrivila i rekla da sam bila previše ljubazna prema njemu i da mi se zog toga javio. A ja sam bila samo sretna jer sam napokon dobila hranu - prisetila se jedna.

razgovor za posao, posao
foto: Profimedia

Razgovor za posao

Jedna čitateljka bila je na razgovoru za posao u vojsci i mislila je da je sve prošlo u redu, dok je vojnik koji ju je intervjuisao nije pozvao nazad u kancelariju sa izgovorom da je zaboravila potpisati neka dokumenta.

- Ispostavilo se da je ta 'papirologija' bila samo izgovor kako bi mi ponudio 'posebnu' pomoć u obuci. Ljubazno sam odbila, ali frajer nije odustao. Iskoristio je moje podatke kako bi me pronašao na društvenim mrežama - tvrdi ona.

Kuhinja, Žene, Devojke, Namirnice, Hrana
foto: Profimedia

Gej devojka

Da muškarcima nije problem nabacivati se i devojkama kojima se sviđaju devojke, tvrdi jedna od žena koje su podelile svoje iskustvo. Bila je na prvom sastanku sa devojkom, kad joj je prišao muškarac i pitao je za broj telefona. Objasnila mu je da je na sastanku, a kaže da je njegov odgovor na to bio: "Uvek sam maštao da imam trojku."

(Kurir.rs/ Buzz Feed)

Bonus video:

00:27

MILICA PAVLOVIĆ O MUVANJU PREKO DRUŠTVENIH MREŽA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track