OVO SVI TREBA DA PITAJU PARTNERA PRE ODNOSA! Stručnjakinja otkriva: Ne smete da se stidite, samo ćete tako doživeti VRHUNAC!
Foto: Shutterstock

PROBAJTE

OVO SVI TREBA DA PITAJU PARTNERA PRE ODNOSA! Stručnjakinja otkriva: Ne smete da se stidite, samo ćete tako doživeti VRHUNAC!

Žena -

Nađa Bokodi, stručnjakinja za seksualne odnose, drži se stava da seks žene treba da dožive i osete, a ne samo da ga obavljaju.

Kako je i sama Nađa rekla, bez obzira da li imate vezu za jednu noć ili ste se tek upoznali sa partnerom i otpočeli romansu, o seksu treba da se govori i otvoreno pita sve što vas zanima kod suprotne strane.

seks
foto: Shutterstock

"Šta te tera da dođeš meni?", sasvim je normalno pitanje koje žena može da postavi muškarcu pred sam seksualni čin objasnila je Nađa. Otvoreno pričanje o se*su može kod nekih ljudi da izazove anksioznost, a Nađa tome pripisuje i pogled na intiman čin i mnoge tabue koji su i dan-danas prisutni u društvu.

- U srži ovoga je strah od seksa, kao i pogrešna ideja da će otvoreni razogovor o tome da promoviše promiskuitet među mladima - objasnila je ona i dodala da se žensko zadovoljstvo često stavlja u zadnji plan, dok je ejakulacija kdo muškaraca postala prioritet.

seks
foto: Shutterstock

- Ne samo zato što je seksualno negativna kultura stigmatizovala ovakve diskusije, već zato što mnoge žene nikada nisu imale istinski recipročan seks, pa tako ili istinski ne znaju, ili osećaju krivicu zbog toga što dozvoljavaju partneru da se fokusira na svoje zadovoljstvo - nastavila je Nađa kako bi podsetila da je i ženski orgazam takođe bitan, kao i ejakulacija kod muškaraca.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

04:22

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track