OPADA VAM KOSA OD KAKO SE PROMENILO VREME? Uradite ovo svaki dan i bićete iznenađeni rezultatima!
Foto: Promo

OPADA VAM KOSA OD KAKO SE PROMENILO VREME? Uradite ovo svaki dan i bićete iznenađeni rezultatima!

Žena -

Jeste li primetili da vam kosa opada više nego ranije sada kada je počelo hladno vreme, kada se nose kape, kada stalno ulazite i izlazite iz toplog na hladno i obrnuto? Verujemo da vas to uznemirava s obzirom da vam se i inače proredila kosa. No, kako se situacija ne bi pogoršala, imamo ideju šta biste mogli da uradite tim povodom – pogledajte OVDE.

Razni preparati za ponovni rast kose su uglavnom dosta skupi i uglavnom je većina korisnika vrlo nezadovoljna rezultatima, tačnije iziritirana izostanokom istih. Zato ovoga puta nemamo nameru da vam predlažemo neki od šampona, regeneratora, maski i ulja. Ovo je nešto što nabavite jednom i onda ga koristite godinama, a neuporedivo je povoljnije od brojnih preparata protiv opadanja kose.

U pitanju je nešto što se zove dermaroler – valjak koji po sebi ima iglice! Zvuči neobično, ali zaista “radi posao”. Korišćenje je nikad jednostavnije: samo prelazite njime po delovima na kojima se kosa proredila bez jakog pritiska. Na taj način ćete iglicama poboljšati cirkulaciju u tretiranom delu, pa ćete samim tim pospešiti rast kose. Bitno je biti redovan i rezultati će biit brzo vidljivi.

Da li je dermaroler skup?

Sve zavisi. Ako ga poručite OVDE ili pozivom na 011/6 888 999, onda ćete ga vrlo povoljno platiti. Samo požurite, jer su količine ograničene.

Online kupovina, Hangar.rs
foto: Promo

Tako je, može da se koristi ne samo za kosu, već i za bradu, tačnije da biste pospešili njen ponovni rast. I nije namenjen samo za muškarce, već i za žene. A žene ga koriste i za tretiranje lica!

Ako se odlučite tako da ga primenjujete, na licu, dermaroler će dati sjajne rezultate što se tiče kvaliteta i svežine kože. Dermarolerom ćete poboljšati cirkulaciju, te će samim tim vremenom koža postati zategnutija, sa manje bora, zatvorenijih pora. Fleke od bubiljica će polako nestajati i značajno biste mogli usporiti starenje kože.

I kao što smo već pomenuli, sjajna stvar je što dermaroler čak nije ni skup, a traje godinama. OVDE može da se poruči po i te kako pristupačnoj ceni koja je, pritom, sada dodatno snižena. Sko vam je lakše, možete i da pozovete na 011/6 888 999.

Online kupovina, Hangar.rs
foto: Promo

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track