EFEKTNO, A JEDNOSTAVNO DEKORISANJE PROSTORA: Uz ove 3D satove pokažite svoj kreativan karakter!
Foto: Enrique RAmos / Alamy / Alamy / Profimedia

EFEKTNO, A JEDNOSTAVNO DEKORISANJE PROSTORA: Uz ove 3D satove pokažite svoj kreativan karakter!

Žena -

Kako se bliže praznici u vama se budi ona lepa euforija da nešto morate da dekorišete. Prvo što vam pada napamet jeste da krenete sa nekom promenom upravo od kutka gde najviše provodite vremena. Želite da odiše čarobnom toplinom i vašim kreativnim karakterom. U tom prvom koraku vam sigurno mogu pomoći 3D satovi, jer složićemo se da oni ne moraju da imaju samo ulogu pokazivanja koliko ima sati, već i onu dekorativnu ulogu. U nastavku pogledajte koje smo 3D satove izdvojili za vas i ukoliko još danas naručite baš onaj koji će ukrasiti vašu prostoriju!

Model T4310B je dostupan u crnoj varijanti. U pitanju su rimski brojevi od eva pene, a sa prednje strane je plastika – akril crni sjaj. Debljina brojeva je 1, 1 cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma i on se kači na ekser.

Dužina najduže kazaljke za minute je 35cm. Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.190 rsd. Ako želite ovakav srebrni sat, možete ga poručiti OVDE.

Online kupovina
foto: Promo

Sat T4325S je razmera 1x1 metar. Materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane

plastika-akril, a boja je srebrna sa efektom ogledala. Debljina brojeva je 1,1cm, samolepljivi su i

mogu se lepiti na sve podloge. Moguće ih je odlepiti uz minimalne tragove na zidu. Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma srebrne boje i kači se na ekser. Dužina najduže kazaljke za minute od centra je 35cm. Baterija nije uključena u komplet, a sat koristi običnu bateriju 1,5v AA. U kompletu se dobija papirni lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva i upustvo sa slikama za postavljanje. Iskoristite ovu priliku i klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 naručite ovaj sat po sniženoj ceni od 2.190 rsd i ulepšajte izgled željene prostorije. Ako želite ovakav bakarni sat, možete ga poručiti OVDE.

Online kupovina
foto: Promo

Sat T4333B je razmera 1x1 metar. Materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane plastika-akril, a boja je crna sa visokim sjajem. Debljina brojeva je 1,1cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Moguće ih je odlepiti uz minimalne tragove na zidu.

Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma crne boje i kači se na ekser. Dužina najduže kazaljke za minute od centra je 35cm. Baterija nije uključena u komplet, a sat koristi običnu bateriju 1,5v AA. U kompletu se dobija papirni lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva i upustvo sa slikama za postavljanje. PDV obračunat u cenu.Iskoristite ovu priliku i klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 naručite ovaj sat po sniženoj ceni od 2.190 rsd i ulepšajte izgled željene prostorije. Ako želite ovakav srebrni sat, možete ga poručiti OVDE.

Online kupovina
foto: Promo

*Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije!

** Klikom OVDE pogledajte kompletnu ponudu modernih 3D i akrilnih satova!

(Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track