BOŽANSTVENA DEKORACIJA ZA PRAZNIKE: Novogodišnja jelka sa kompletnim UKRASIMA + LAMPICE i zvezdani VRH!
Foto: Promo

BOŽANSTVENA DEKORACIJA ZA PRAZNIKE: Novogodišnja jelka sa kompletnim UKRASIMA + LAMPICE i zvezdani VRH!

Žena -

Oni koji vole praznike i raspoloženje koje ono nosi sa sobom znaju da nije suviše rano krenuti sa dekorisanjem! Zato smo na vreme za vas pronašli predivnu jelku koja ne dolazi sama – sa njom stižu i ukrasi! Pogledajte je OVDE!

Svakako da neće remetiti ako na nju okačite prošlogodišnje ukrase, ali nije li predivno što sa njom već dolaze NOVI sjajni ukrasi! I to u dominantnoj crvenoj boji! Što se kaže – na radost! Tu su lampioni, mašnice, lampice, paketići, razni ukrasi koji će upotpuniti gustu i raskošnu jelku. I ne samo to – uz nju se dobija još nešto:

  1. Lampice
  2. Vrh za jelku u obliku zvezde

Dakle, sve dobijete u samo jednom pakovanju. Ne morate da jurite naokolo i tražite sve navedeno zasebno, i to u gužvi koja vlada radnjama kada krenu praznici.

Kolika je jelka? To je još jedna super stavr – ima je u 2 veličine!

  • 120 cm i ona je 4.990 din
  • 150 cm i košta 6.990 din

Gde to mogu po ovako sjajnim cenama da se kupe jelke sa sve ukrasima? Obe jelke možete kupiti ili online OVDE, a možete i da pozovete na 011/6 888 999, kako vam je lakše.

Hangar.rs
foto: Promo

Vrlo je raskošna, grane su joj guste i široke, a postolje na kojem stoji je metalno. Stoga, čvrsta je i stabilna. Izgledaće jako lepo u koji god kutak da je smestite, a oni koji će posebno uživati u njenom kićenju zasigurno su najmlađi.

Ne propustite priliku da o istom trošku kupite i jelku i ukrase – poručite već danas OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

***Količine su ograničene.***

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track