TVRDI DA NIJE VARALA MUŽA, ALI NJENO DETE NIJE I NJEGOVO! Svet u ŠOKU, ali joj VERUJE: Da li je moguće da se TO desilo? (ANKETA)
Foto: Profimedia

SVI SU U ČUDU

TVRDI DA NIJE VARALA MUŽA, ALI NJENO DETE NIJE I NJEGOVO! Svet u ŠOKU, ali joj VERUJE: Da li je moguće da se TO desilo? (ANKETA)

Žena -

Mlada žena ostala je zbunjena nakon što je uradila tajni DNK test svoje ćerke, a rezultat je pokazao da njen muž zapravo nije otac devojčice, pa je rešila da savet potraži na internetu.

porodica
foto: Profimedia

Žena koja se nije predstavila je primetila nešto čudno u vezi sa jednim od svoje dece što ju je navelo da ga testira. Odlučila je da uradi tajni DNK test svoje ćerke. Ispostavilo se da je to njeno dete, ali da njen muž nije detetov otac. Žena je ostala zbunjena jer nikada nije imala vezu sa drugim muškarcem otkako je upoznala svog muža.

Opisala je svoj problem na internetu, a ljudi su otkrili moguće scenarije za njenu situaciju.

Beba, Brak, Trudnoća, Očinstvo, Test Očinstva

- Verujem joj kada kaže da nije bila ni sa kim osim sa mužem. Neki stručnjaci tvrde da dete može da ima DNK samo jednog roditelja i to je naučno dokazano - prokomentarisao je jedan korisnik, a druga osoba je dodala:

- Šta ako ju je muž drogirao i njegov prijatelj i nepoznati muškarac spavao sa njom? A njen muž želi to da iskoristi protiv nje da raskine sa njom? Ili je muškarac impotentan i deca nisu njegova.

Treći korisnik je istakao:

- Trebalo bi da uradite i DNK test majčinstva.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:55

Bivši robijaš o zlostavljanju koje njegovo dete trpelo dok je on bio u zatvoru

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track