OVIM TRIKOM LAKO SLOŽITE ODEĆU ZA DVE SEKUNDE: Detaljno objašnjeno kako rešiti problem izgužvanih košulja i majica (VIDEO)
Foto: Shutterstock

jednostavno je

OVIM TRIKOM LAKO SLOŽITE ODEĆU ZA DVE SEKUNDE: Detaljno objašnjeno kako rešiti problem izgužvanih košulja i majica (VIDEO)

Žena -

Slaganje veša u ormar prava je muka za sve koji to rade. Nejednake ivice dovode nas do ludila, a najviše kada izvadimo odeću koja je izgužvana.

Često se zapitamo da li postoji rešenje za ovaj problem, a jedan video klip dao je odgovor na pitanje "Kako složiti odeću?".

žena, ormar, odeća
foto: Profimedia

Jednom kad naučite ovaj trik, majice i košulje kratkih rukava više nikad nećete slagati na drugačiji način.

O čemu se radi?

Vrlo je jednostavno, a sve što trebate da dobijete tu brzinu je malo prakse i upustvo koje ćete pronaći niže u videu. U njemu muškarac na početku pokazuje kako je svoju košulju složio za manje od dve sekunde, a potom polako pojašnjava što treba napraviti.

ormar, garderober, garderoba, odeća
foto: Profimedia

Stvar je u tome da se majica ili košulja uhvate na tačno određena mesta, a kasnije sve ide lako. Pogledajte u videu kako to možete i vi napraviti u dve sekunde:

Ovaj video je na YouTubeu pogledan gotovo 38 miliona puta. To ne čudi obzirom da otkriva zgodan način slaganja majica i košulja.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:40

ŠTEDITE ELEKTRIČNU ENERGIJU: Dragoceni saveti kako da vam računi za struju uvek budu minimalni

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track