DOGOVORILI SMO SE ZA DEJT, A ONDA SAM UKUCALA NJEGOVO IME NA GUGLU: Zaledila se kad je OVO videla, nikad mu se više NIJE JAVILA
Foto: TikTok/shainashainashainashaina

UPOZORILA SVE DEVOJKE

DOGOVORILI SMO SE ZA DEJT, A ONDA SAM UKUCALA NJEGOVO IME NA GUGLU: Zaledila se kad je OVO videla, nikad mu se više NIJE JAVILA

Žena -

Devojka po imenu Šejna Kej Kardvel se dopisivala s jednim dečkom preko aplikacije za upoznavanje. Međutim, nakon što je produbila komunikaicju s njim, odlučila je da ukuca njegovo ime na Guglu i imala je šta da vidi.

Svoje iskustvo podelila je na TikToku.

Naime, kada je na Guglu ukucala ime momka s kojim se dopisivala, saznala je da je ranije bio hapšen, i to zbog otmice. Kad je to videla - sledila se, a potom je upozorila sve devojke da pripaze kad idu na ljubavni sastanak s momcima koje su upoznale preko aplikacije.

- Kad je trebalo da odem na sastanak, odlučila sam da ga "proguglam" i videla da je bio hapšen zbog teške otmice - rekla je Šejna u videu koji ima skoro 400.000 pregleda.

Mnoge je njena priča navela da podele svoja horor iskustva.

- Momka koji me je preklinjao da izađemo na sastanak, a koga sam odbila, kasnije sam proguglala i videla da je hapšen zbog napada na radnika brze pošte u njegovoj kući - napisala je jedna devojka.

- Ja sam otvoreno pitala jednog momka šta bi se desilo da ga proguglam, a on mi je rekao da mi se ne bi svidelo. Optuživan je za seksualne napade - prokomentarisala je druge devojka.

- Moja prijateljica je guglala dečka nakon sastanka – bio je osuđen za ubistvo čivave svoje bivše devojke, koju je pretukao mrtvim psom. Prvo guglajte - jedan je od komentara.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:25

Toni Blevins TikTok video

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track