MAMA OTIŠLA SA DECOM U PRODAVNICU, PA JE DOŽIVELA NEPRIJATNOST! Niko joj nije verovao da je ona RODITELJ: Pozvali joj OBEZBEĐENJE!
Foto: Printscreen/TikTok

IZGLEDA KAO DA IMA 14 GODINA!

MAMA OTIŠLA SA DECOM U PRODAVNICU, PA JE DOŽIVELA NEPRIJATNOST! Niko joj nije verovao da je ona RODITELJ: Pozvali joj OBEZBEĐENJE!

Žena -

Amerikanka Šakira je bila u kupovini pred praznike, a odlazak u lokalni supermarket završio se neprijatno zbog njenog mladalolikog izgleda.

Mlada majka je na društvenim mrežama podelila snimak u kome je opisala neprijatnu situaciju koju je doživela kada je sa decom otišla u trgovinu.

@svillegasacevedos

Stg i NEED to gain weight, this is EMBARRASSING

♬ original sound - Shakira MVA2

- Dakle, ja sam sa decom. Otišli ​​smo u prodavnicu i pozvali su mi osiguranje i pitali me gde su nam roditelji - rekla je ona.

Majka ima 23 godine i odgovorila je da je roditelj, a kupovala je sa detetom, nećakom i nećakom. Šakira kroz smeh dodaje da joj svi govore da liči na dete.

- Moram da se ugojim, ovo je sramotno - dodala je ona. Komentatori su požurili da ostave svoje mišljenje ispod snimka.

- Izgledaš kao devojčica od 14 godina - pisali su joj, a neki su joj govorili da izgleda još mlađe, kao da ima 12 godina.

mama Šakira
foto: Printscreen/TikTok

- Shvati to kao kompliment. Izgledaš fantastično -dodao je jedan.

- Nešto slično mi se desilo kada sam bio u restoranu gde su mi doneli boje i bojanku. Imao sam tada 19 godina - podelili su slično iskustvo.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

01:24

MODNI FOTOGRAF JE SLIKAO VODITELJKU USRED EMISIJE! Otkrio trikove za lepši izgled, ALI JEDNA STVAR JE NAJVAŽNIJA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track