ANĐELA KORISTI PLATNENI TOALET PAPIR ZA VIŠE UPOTREBA! Svet ZGROŽEN njenom odlukom da uštedi na taj način: Imate li želudac za to?
Foto: YouTube/ TLC

svet je u šoku

ANĐELA KORISTI PLATNENI TOALET PAPIR ZA VIŠE UPOTREBA! Svet ZGROŽEN njenom odlukom da uštedi na taj način: Imate li želudac za to?

Žena -

Anđela Kofman iz Kanzas Sitija u Misuriju sebe naziva najvećom svetskom škrticom jer seče komade tkanine koje njena porodica koristi kao toalet papir, a zatim ih pere i ponovo koristi.

- Imamo malu kantu ispod korpe za veš u kojoj se nalaze male toaletne maramice gde ih stavljamo da bismo ih mogli oprati kasnije - rekla je ona u emisiji „"Extreme Cheapskates“.

Objasnila je i zašto sve to rade.

- Kao porodica srednje klase koja dobro zarađuje, ne treba da se zadužujemo da bismo kupili toalet papir. Sve naše platnene maramice koje imamo u kući, koristimo više od pet godina. Korišćenjem platnenih toaletnih maramica mesečno uštedimo više od 20 dolara (18,74 evra), a za godinu dana to znači 240 dolara (224,92 evra) - dodala je ona.

Mnogi su bili šokirani ovom praksom.

- Imala sam jednu osobu koja je rekla da nikada ne bi mogla da 'kontaminira' svoju veš mašinu. Samo sam se nasmejala jer ako znaš nešto o bakterijama, znaš da nema šanse da preživi te teške uslove. Dakle, kontaminacija uopšte nije problem - rekla je ona.

Ali nisu samo Anđelini prijatelji izrazili zabrinutost, već je trebalo ubeđivati i njenog muža.

- Kada je Anđela prvi put predložila ideju o toaletnom papiru od tkanine, bio sam malo skeptičan. Ali sada sam se navikao na to. Ponekad je bolje imati nešto čvrsto u ruci nego papirne stvari - dodao je suprug, a prenosi The Sun.

(Kurir.rs/24sata)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track