IMA 46 GODINA, A ZAVODI SAMO MLAĐE MUŠKARCE! Otkriva prednosti veze sa njima: S*ks je prosto neverovatan i čine da se osećam...
Foto: Printscreen

iskrena je

IMA 46 GODINA, A ZAVODI SAMO MLAĐE MUŠKARCE! Otkriva prednosti veze sa njima: S*ks je prosto neverovatan i čine da se osećam...

Žena -

Nika je kreatorka digitalnog sadržaja i preduzetnica, a za sebe kaže da je ponosna puma, odnosno starija žena koja zavodi mlađe muškarce.

U svojim četrdesetim otkrila je sve prednosti svog 'puma' statusa, koji, prema njenim rečima, ima toliko prednosti, a nema mana. Podelila je dobre strane zabavljanja sa mladim momcima na društvenim mrežama. Otkrila je da ih voli jer, kaže, vole da putuju. Takođe voli seks sa muškarcima koji su mlađi od nje.

- Seks je neverovatan - napisala je ona.

Dodala je i da mlađi momci ističu njenu mladalačku stranu.

- Oni čine da se osećate mladima - navela je ona, otkrivajući da i oni, kao i ona, znaju da se dobro provedu. Razlika u godinama joj nimalo ne smeta, a kada je razmišljala o manama 'statusa', jednostavno je shvatila da ih nema.

- Izgledaš sjajno - rekao joj je jedan obožavatelj.

- Volim starije žene - dodao je drugi.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:39

SKANDAL! NAŠIM FUDBALERIMA NAMEŠTAJU SEKS AFERE Pauča: Boli me što smo takav narod koji PLJUJE svoje najveće sportiste SRAMOTA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja