PREUKUSAN RECEPT ZA LAGAN RUČAK! Korpice iznenađenja se BRZO I LAKO spremaju, a svi koji ih probaju su ODUŠEVLJENI: Prijatno!
Foto: Shutterstock/nelea33

njam!

PREUKUSAN RECEPT ZA LAGAN RUČAK! Korpice iznenađenja se BRZO I LAKO spremaju, a svi koji ih probaju su ODUŠEVLJENI: Prijatno!

Žena -

Nakon preazničnih prejedanja dobro će vam doći ovaj lagani ručak koji će zamirisati kroz celu kući i oduševiti celu porodicu. Ove " korpice iznenađenja" su preukusne, brzo se spremaju i svi će vam tražiti još.

Sastojci:

  • 3 veća krompira
  • 6 šnita slanine
  • 100 g čedar sira
  • 6 jaja
  • 2 kašike seckanog luka
krompir
foto: Shutterstock/Tatiana Volgutova

Priprema:

Oljuštite krompir, a zatim isecite svaki napola po širini. Ukoliko imate mlad krompir, ne morate da ga ljuštite. Izdubite ga sa šire strane, a sa suprotne strane izravnajte tako da izdubljena korpica može da stoji. Pazite da ne probušite dno korpice. Kako koji izdubite stavite u vodu da ne promeni boju. Ocedite i ređajte korpice po plehu s otvorom nadole. Oko svakog izdubljenog krompira obmotajte komad slanine i fiksirajte je čačkalicom. Pecite 45 minuta na 200 stepeni dok slanina ne postane hrskava. Kad se malo ohladi, na dno krompira stavite čedar, pa odozgo po jaje u svaku korpicu. Odozgo pospite lukom i pecite od 6 do 12 minuta na 180 stepeni.

(Kurir.rs/trpeza)

Bonus video:

00:30

PORODICA KOJA JE DOSAD ISKUSILA NAJNIŽE OCENE MAJKI I SNAJKI! Tropsko jelo, riba, krompir, ŠTA TO NIJE URODILO PLODOM?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track