MLADA MAMA REŠILA DA SE ISTETOVIRA! Inspiraciju našla na ĆERKINOJ GLAVI: Svet je gleda u ČUDU i ne može da veruje šta je uradila!
Foto: Printscreen

istetovirala se

MLADA MAMA REŠILA DA SE ISTETOVIRA! Inspiraciju našla na ĆERKINOJ GLAVI: Svet je gleda u ČUDU i ne može da veruje šta je uradila!

Žena -

Jedna mlada mama rešila je da se istetovira, a inspiraciju za tetovažu našla je u kosi svog novorođenčeta. Ona je ispod oka istetovirala neobičnu šaru i kako mnogima nije bilo jasno šta ona znači, odlučila je da snimkom otkrije o čemu se radi.

Objasnila je da ju je glava bebe podsetila na kartu pika. Luna, koja se na TikToku zove That Irish Twin Mum, često ponosno pokazuje svoj alternativni stil, a svoje dvoje dece često oblači u crno kao i sebe.

Luna zrači samopouzdanjem, ali to ne menja činjenicu da se često na mrežama suočava sa oštrim reakcijama zbog svojih tetovaža. Najnovija, za koju je odlučila da joj mesto bude na obrazu, izazvala je najviše komentara. Luna je ispod oka istetovirala glavu novorođenčeta, a snimak je skupio više od dva miliona pregleda.

- Danas ćete sa mnom ići da tetoviram nešto posebno na ovu prazninu na mom obrazu. Moja ćerka ima ovu dvostruku krunu na glavi, i zapravo, samo pomislim na kartu pika svaki put kad je pogledam. Jedna od od najmanjih tetovaža koje imam, ali definitivno jedna od najznačajnijih - obrazložila je Luna, ali je njena odluka naišla na podeljena mišljenja.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:09

Tetovaža sa likom Siniše Mihajlovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track