DROGIRA SE DA BI BILA BOLJI RODITELJ? Mlada mama ŠOKIRALA SVE: Imam više strpljenja za decu i spremam bolje obroke kad se naduvam!
Foto: Printscreen

svi su u šoku

DROGIRA SE DA BI BILA BOLJI RODITELJ? Mlada mama ŠOKIRALA SVE: Imam više strpljenja za decu i spremam bolje obroke kad se naduvam!

Žena -

Influenserka Kejtlin Flejdžer (28) iz Vankuvera u Kanadi majka je dvoje dece i koristi travu umesto antidepresiva.

Tvrdi da joj to daje više motivacije da svojoj deci priprema zdrave užine i da bude strpljivija sa njima. Kejtlin je izazvala debatu na internetu nakon što je tvrdila da joj redovno pušenje trave pomaže da postane "bolji roditelj", prenosi Dejli star.

Kejtlin je iz Vankuvera, gde je rekreativna i medicinska upotreba marihuane legalizovana 2018. godine, ali ljudi na društvenim mrežama je prozivaju zbog stereotipa o marihuani jer često misle da postaje lenja i crne grickalice kada se naduva. Pretpostavljaju i da zbog toga ne obraća mnogo pažnje na svoju decu.

U videu, koji je podelila na svoj Fejsbuk, Kejtlin je uzvratila hejterima i rekla da je stvarnost mnogo drugačija. Tvrdi da joj trava daje više energije, što joj daje više motivacije da svojoj deci priprema zdrave grickalice.

- To je medicina i želim da moja deca znaju za više prirodnih opcija. Želim da uvek budem otvorena sa njima i da smanjim stigmu koju marihuana ima - rekla je ona. Takođe je uporedila svoju upotrebu marihuane sa drugim roditeljima koji piju alkohol. Travu je nazvala „mamin mali pomoćnik” kada ima „teške dane” jer je koristi umesto antidepresiva.

- Nikada nisam bila najstrpljivija sa svoje dvoje dece. Trava me čini boljom mamom jer se dobro naspavam nakon pušenja. Budim se odmorna i bistrijeg uma. Znala sam da ću naići na kritike, skepticizam i pitanja, ali po mom mišljenju, sve je vredno toga kada bih mogla da pokažem bar jednoj osobi malo prirodniji način da se nosi sa problemima mentalnog zdravlja - rekla je Kejtlin.

(Kurir.rs/net.hr)

Bonus video:

01:21

MAMA, DA LI JE TATA MRTAV? Milena otkrila šta joj je Bogdan(7) rekao nakon smrti oca Olivera Ivanovića OSTAĆETE BEZ TEKSTA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track