SLUČAJNO SAM OTKRILA DA JE MOJ OTAC SVINGER: Videla sam šta radi i sad TE SLIKE ne mogu da IZBIJEM IZ GLAVE!
Foto: Youtube/Printscreen

OVO JOJ NIJE TREBALO

SLUČAJNO SAM OTKRILA DA JE MOJ OTAC SVINGER: Videla sam šta radi i sad TE SLIKE ne mogu da IZBIJEM IZ GLAVE!

Žena -

Na činjenicu da se vaši roditelji imaju seks, mnogi se zgražavaju, iako su tako došli na svet. Još je gora stvarnost ući ili čuti svoje roditelje da to rade. Dakle, ne mislite da može biti gore od toga? Pa, verovatno ste jako u krivu. Jedna devojka ne može potpuno da izbije slike iz svoje glave nakon što je pre 16 godina pozajmila očev fotoaparat za projekat na fakultetu.

Sada je predložila drugima da svakako traže dozvolu pre nego što pozajmljuju od drugih, posebno od svojih roditelja.

Svingeri, Svingerski Klub
foto: Profimedia

Neprijatna očeva tajna

Anonimna odrasla osoba je na Tviteru odlučila da priča o neprijatnoj situaciji koju je imala sa svojim ocem: "Davne 2007. saznala sam da moj tata voli svingeraj nakon što sam bez pitanja pozajmila njegovu digitalnu kameru za projekat na fakultetu."

"Ljudi, uvek tražite dozvolu", savetovala je devojka nakon što je saznala da je njen otac ljubitelj vezivanja, dominacije, sadizma i mazohizma.

Svingeri, Svingerski Klub
foto: Profimedia

Bolesne zabave

Mnogi su bili u šoku zbog tog priznanja pa su komentarisali: "Kladim se da je božićna večera pravo veselje u vašoj kući." Druga osoba je dodala: "Jadnici. Demencija bi jednog dana mogla da bude tvoj spasitelj."

"Pretpostavljam da je pomalo čudno i kad ga sada zoveš tata", našalio se jedan.

U međuvremenu, jedan muškarac je napisao: "Stvarno ne razumem u čemu je problem, potpuno bezopasna zabava", piše Daily Star.

(Kurir.rs/ Net.hr)

Bonus video:

06:41

GLEDAO SAM SEKS, IZABRAO BIH ANĐELU ZA SEBE BEZ DVOUMLJENJA! Moka ostavio voditeljku bez teksta: ODVALIO BIH NJENE RODITELJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track