MORALA SAM DA DOJIM MUŽA TRI DANA! Mlada mama ŠOKIRALA sve svojim videom: Zaboravila da ponese OVO, pa joj je on pomogao!
Foto: Printscreen Tiktok

bolelo ju je

MORALA SAM DA DOJIM MUŽA TRI DANA! Mlada mama ŠOKIRALA sve svojim videom: Zaboravila da ponese OVO, pa joj je on pomogao!

Žena -

Svaka majka zna koliko problem može da bude kada se desi da ima viška mleka, ali da taj problem ne može da reši. Mlada mama Dženel suočila se baš sa ovim problemom, a da bi joj bilo lakše, zamolila je svog supruga da joj pomogne. Dženel je objavila snimak sebe i svog partnera na svom TikTok profilu i opisala video:

- Kada kažem ljudima da moram da dojim svog muža tri dana.

dojenje
foto: Printscreen

Nakon što je Dženel objavila video na kojem je priznala da doji svog muža, mnogi su je molili da im ispriča ostatak priče, pa je Dženel objasnila u drugom videu:

- Znate deo bračnih zaveta koji govore 'u dobru ili u zlu'? Pa, prošle nedelje sam morala da nateram muža da mi pomogne.

Objasnila je da je zaboravila da spakuje pumpu na nedavnom putovanju u Portoriko, a samo nekoliko sati nakon odmora, njene grudi su "gorele":

- Baš kao i prvog dana, rekala sam: 'Džoš, treba mi da mi pomogneš.' I to je on uradio. Pa kažem vam, morala sam da dojim svog muža.

@nellesworld Replying to @pepe.silvia__ ♬ Speak Now - Taylor Swift

U bolesti i u zdravlju Jedna osoba je prokomentarisala situaciju:

„Mislim da ovo spada u odeljak 'u bolesti i zdravlju'".

„Kao muž sa decom morao sam da se žrtvujem na ovaj način. Ispunio sam svoje obaveze“, priznao je jedan muškarac.

Neki su pitali Dženel zašto nije pumpala rukom, a ona je odgovorila: „Zaista sam se trudila, ali iz nekog razloga nije uspelo“, piše The Sun.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:02

JELENA NIKOLIĆ IZ UDRUŽENJA BEBAC: Dojenje je kao sportska aktivnost na Olimpijadi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track