BESKUĆNIK NAŠAO ČEK OD 10.000 EVRA I VRATIO GA VLASNICI! Odlučila je da mu se ODUŽI na predivan način: Priča ostavlja BEZ TEKSTA!
Foto: Printscreen

PRELEPO

BESKUĆNIK NAŠAO ČEK OD 10.000 EVRA I VRATIO GA VLASNICI! Odlučila je da mu se ODUŽI na predivan način: Priča ostavlja BEZ TEKSTA!

Žena -

Beskućnik Elmer Alvarez pronašao je ček od 10.000 dolara na ulici i vratio ga vlasniku. Nije imao pojma kakvu će nagradu dobiti, ali mu nije ni palo na pamet da zadrži taj ček.

Ček je pripadao milionerki, Roberti Hoskie, a kako je ona bila oduševljena Alvarezovim delom, Hoski je odlučila da ga nagradi i ulepša mu život, a sve je to prenela uživo na društvenim mrežama.

ček
foto: Printscreen

- Nisi znao ko je vlasnik čeka, a nisi ni svestan kako veliko srce imaš - rekla mu je Hoski. Zatim mu je uručila potvrdu za dobro delo koje je učinio i punu školsku stipendiju "Outreach Property Management", škole čiji je ona direktor.

Takođe mu je obezbedila časove engleskog jezika i razgovor za posao, na koji će otići čim završi kurs. Na kraju mu je otkrila da mu je sredila smeštaj za narednih šest meseci i da će mu finansijski pomoći dok ne stane na noge.

Vidno šokirani Alvarez rekao je da ga je Robertina ljubaznost inspirisala da se posveti stvaranju bolje budućnosti za sebe i svoju devojku.

- Bilo je trenutaka u mom životu kada nikome nisam mogao ništa da dam, a sada kada mogu, osećaj je neverovatan - rekla je ponosno Hoski.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

02:22

TRAGIČNA SUDBINA KOJA TERA SUZE NA OČI! Muzičar izgubio ćerku i sestru, pa ostao beskućnik OSTALA MU JE SAMO JEDNA OPCIJA ZA ŽIVOT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track